LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   LQ Suggestions & Feedback (http://www.linuxquestions.org/questions/lq-suggestions-and-feedback-7/)
-   -   LQ page always loading. (http://www.linuxquestions.org/questions/lq-suggestions-and-feedback-7/lq-page-always-loading-4175480801/)

j_v 10-14-2013 10:57 PM

LQ page always loading.
 
After I log in, I notice lately that firefox shows any LQ page I'm on as loading until I deliberately stop it from loading in the address bar. Perhaps this is a bug in firefox, but it's strange and a bit disconcerting that the page is never seen as completely loaded by the browser.

Also, I'm having an interesting time try to log it lately as well. The message I see says something about auto-logging me back in, but I can't seem to read the whole message and I haven't found a way to save it to read it after.

druuna 10-15-2013 06:08 AM

Quote:

Originally Posted by javogel (Post 5045821)
After I log in, I notice lately that firefox shows any LQ page I'm on as loading until I deliberately stop it from loading in the address bar. Perhaps this is a bug in firefox, but it's strange and a bit disconcerting that the page is never seen as completely loaded by the browser.

Not a firefox bug, its LQ related. I'm having the same issue with opera and firefox/iceweasel.

I have an extensive list that blocks adds/statistic/analytics related url's and LQ uses one or more of those. Most of the pages (the important stuff) is loaded, but most of the time it doesn't complete.

It is annoying but I guess Jeremy needs the income from the adds related links. I do wonder why LQ needs the other gimmicks/bling (example: google+... Really??).

jeremy 10-15-2013 10:50 AM

Quote:

Originally Posted by javogel (Post 5045821)
Also, I'm having an interesting time try to log it lately as well. The message I see says something about auto-logging me back in, but I can't seem to read the whole message and I haven't found a way to save it to read it after.

It's related to The Questions Network SSO. Are you actually having an issue logging in, or is the login message just disappearing too quickly for you to read it?

--jeremy

jeremy 10-15-2013 10:54 AM

Quote:

Originally Posted by druuna (Post 5045986)
Not a firefox bug, its LQ related. I'm having the same issue with opera and firefox/iceweasel.

I have an extensive list that blocks adds/statistic/analytics related url's and LQ uses one or more of those. Most of the pages (the important stuff) is loaded, but most of the time it doesn't complete.

I'm not able to reproduce this issue. Do you know what URL(s) is failing to load completely?

Quote:

Originally Posted by druuna (Post 5045986)
It is annoying but I guess Jeremy needs the income from the adds related links. I do wonder why LQ needs the other gimmicks/bling (example: google+... Really??).

Some people find the +1's useful if the usage is any indication. The code for that is very light and is loaded async so it should have zero performance impact. It's also quite easy to block (and will have no implications on LQ functionality) if it's not something you want to see.

--jeremy

druuna 10-15-2013 11:19 AM

Quote:

Originally Posted by jeremy (Post 5046186)
I'm not able to reproduce this issue. Do you know what URL(s) is failing to load completely?

Nope. I have quite a few url's that I block (hosts file). I'm not even sure if I have to look for add or analytics related url's. The adds seem to be random here at LQ, which makes it even harder. LQ loads normal if I comment out the blocked url's in my hosts file.

You should know which adds are shown here at LQ and could compare those with this list: Ad blocking - Plaintext list (other formats: Ad blocking - Home)

In case you might wonder: Except for one other exception (BoingBoing, once every 2 or so days), LQ is the only site that shows this behaviour on every visit. And I visit dozens of different sites daily.

jeremy 10-15-2013 11:22 AM

With the number of posts you have, you should see zero ads. Is this not the case?

--jeremy

druuna 10-15-2013 11:48 AM

Quote:

Originally Posted by jeremy (Post 5046212)
With the number of posts you have, you should see zero ads. Is this not the case?

I've never seen any actual adds in all the years I've been here (adblockplus + previous referred to list).

Sporadically I do see an "empty" block on the right side (Main Menu / My LQ / etc), which I thought to be add related.

j_v 10-15-2013 03:10 PM

Quote:

Originally Posted by jeremy (Post 5046182)
It's related to The Questions Network SSO. Are you actually having an issue logging in, or is the login message just disappearing too quickly for you to read it?

--jeremy

Thanks for replying so quickly. I mistyped there: s/log it/log out/. It's when I go to log out. I get a message across the top of the page telling me something to the affect of auto logging me back in. It disappears too fast for me to catch it. I've never done it before, but I'll figure out how to record my screen so I can read the whole message. I've looked through my settings and can't find anything that seems to fit auto log in. If it's not a setting and not LQ, I'd better do some forensics on my system.

--john

p.s.
Thanks for providing LQ. This really is a wonderful place.

jeremy 10-15-2013 03:14 PM

There's a known bug where you may have to log out twice or you'll be immediately logged back in on the first page load. We plan to address it in a future code update, but manually deleting all LQ-related cookies will always log you out.

--jeremy

j_v 10-15-2013 03:26 PM

Ok. No worries here, then. Thanks again.

j_v 10-15-2013 03:34 PM

Quote:

Originally Posted by jeremy (Post 5046182)
It's related to The Questions Network SSO. Are you actually having an issue logging in, or is the login message just disappearing too quickly for you to read it?

--jeremy

Thanks for replying so quickly. I mistyped there: s/log it/log out/. It's when I go to log out. I get a message across the top of the page telling me something to the affect of auto logging me back in. It disappears too fast for me to catch it. I've never done it before, but I'll figure out how to record my screen so I can read the whole message. I've looked through my settings and can't find anything that seems to fit auto log in. If it's not a setting and not LQ, I'd better do some forensics on my system.

--john

p.s.
Thanks for providing LQ. This really is a wonderful place.

j_v 10-15-2013 03:41 PM

@drunna: thanks to you as well.


All times are GMT -5. The time now is 06:38 AM.