LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices

Closed Thread
 
Search this Thread
Old 02-04-2013, 06:14 PM   #1
chrism01
Guru
 
Registered: Aug 2004
Location: Sydney
Distribution: Centos 6.5, Centos 5.10
Posts: 16,269

Rep: Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028Reputation: 2028
LQ only comes up without graphical elements and extremely slow


Hi Guys,

like many others I got that Malware alert page the other day. It seems to have gone now, but I've got a new problem (related??)

1. LQ comes up only in a (sort-of) text mode ie NO graphics whatsoever, not even the background stuff.
It does have the normal layout (eg this stuff in the middle, LQ links on the right), but a bit offset obviously

2. it takes about 30 seconds for a page (any page) to load

I haven't changed any settings since before the malware thing.
Normally I get the full graphical LQ, and almost instantly.

Any ideas?
Its very hard to use like this
 
Old 02-04-2013, 06:23 PM   #2
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,390

Rep: Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626Reputation: 2626
Closing this as a dupe.

http://www.linuxquestions.org/questi...64-4175448608/

--jeremy
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IBM T42 "Extremely, EXTREMELY Slow" alwayslearning Linux - Laptop and Netbook 5 10-11-2009 03:34 AM
Extremely slow system J_Szucs Linux - General 3 01-29-2007 11:55 AM
Wine extremely slow!!!!!!!!!!!! augu2000 Linux - Software 3 11-01-2005 06:18 PM
ATI Radeon 7500 M works, but certain graphical elements (like sprites) flicker tuxedo-notebook Linux - Hardware 0 04-27-2004 11:32 PM
sdl games are slow extremely slow linksocc Linux - Software 7 01-17-2004 03:53 PM


All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration