LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > LinuxQuestions.org > LQ Suggestions & Feedback
User Name
Password
LQ Suggestions & Feedback Do you have a suggestion for this site or an idea that will make the site better? This forum is for you.
PLEASE READ THIS FORUM - Information and status updates will also be posted here.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 03-01-2005, 02:04 PM   #1
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,170

Rep: Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585
HCL updated


A quick note that the HCL has received a minor code update. It's mostly code cleanup, so you shouldn't notice a lot of functionality difference. If you notice any new bugs, please post in this thread ASAP. Thanks again goes to david_ross for the help.

http://www.linuxquestions.org/hcl/index.php

--jeremy
 
Old 03-06-2005, 07:08 AM   #2
slackie1000
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Brasil
Distribution: Arch
Posts: 1,037

Rep: Reputation: 45
hey jeremy,

once again, great job!! LQ rocks!!

now, concerrning HCL i think there are two fields named
Code:
/sbin/lspci output
regards

slackie1000
 
Old 03-06-2005, 08:58 PM   #3
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,170

Original Poster
Rep: Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585
slackie1000, thanks for the bug report - it should now be fixed.

--jeremy
 
Old 03-07-2005, 01:27 AM   #4
slackie1000
Senior Member
 
Registered: Dec 2003
Location: Brasil
Distribution: Arch
Posts: 1,037

Rep: Reputation: 45
Thumbs up

yeah! it is ok now!

welcome jeremy!!

regards

slackie1000
 
Old 03-14-2005, 10:16 PM   #5
musicman_ace
Senior Member
 
Registered: May 2001
Location: Indiana
Distribution: Gentoo, Debian, RHEL, Slack
Posts: 1,555

Rep: Reputation: 46
Did some entries get deleted? I put in an entry for the Compaq 2190US laptop, and I don't see it anymore.
 
Old 03-14-2005, 10:18 PM   #6
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,170

Original Poster
Rep: Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585
Nope, nothing should have gotten deleted. I see your entry here: http://www.linuxquestions.org/hcl/sh...p?product=2026

--jeremy
 
Old 03-14-2005, 10:21 PM   #7
musicman_ace
Senior Member
 
Registered: May 2001
Location: Indiana
Distribution: Gentoo, Debian, RHEL, Slack
Posts: 1,555

Rep: Reputation: 46
IDIOT attack on my part.
#1: Since the HCL has grown, there are now 3 pages of compaq laptops and I should have scrolled to the next couple pages

#2: If I do a search on 2190us, I still don't bring it up. Not a problem now that I can get to it again. It brings up a lot of products (134 pages) so I guess it could be in there
 
Old 03-15-2005, 10:11 AM   #8
WhatsHisName
Senior Member
 
Registered: Oct 2003
Location: /earth/usa/nj (UTC-5)
Distribution: RHL9;F1-10; CentOS4-5; DebianSarge-Squeeze
Posts: 1,151

Rep: Reputation: 46
We talked off-line about the problem of my not seeing the “new product” button used to enter a new HCL review. For the others of the audience, jeremy provided me with the url link for the button and I was able to enter a review that way.

I still cannot see the button, so here is some additional feedback about the problem.

Let me start with “Something is screwy with the cookie usage” with regard to the HCL.

The HCL “new product” button is not visible from FireFox with either WinXP (which has a very heavy Norton filter) or through three different unfiltered FC3 installations, all behind a simple linksys router.

Using the url jeremy provided, my first attempt to use the url was meet with a request to log on, which I already was. I entered my userID and password in the provided space and pressed the “submit” button, which were the only things being displayed. The response was something to the effect of “provide a manufacture”, which is what I eventually saw when submitting the actual review, but forgot to enter the manufacturer.

The second attempt to use the url gave me the HCL review entry page, which included the “new product” button, and everything seemed to work fine from there, until I noticed a few days later that I could not log out while on-line. I checked my user profile, which was correctly configured to allow me to log off while on-line.

After several attempts to log off, I deleted all “linuxquestions.org” and “www.linuxquestions.org” cookies from Firefox and then successfully logged off. Something tells me that this problem only manifest itself for we users who tend to lurk in the background and only log-in when we post.

I still cannot see the “new product” submission button on the HCL pages, which is not currently an issue for me, but may be for others.

Last edited by WhatsHisName; 03-15-2005 at 10:58 AM.
 
Old 03-15-2005, 10:58 AM   #9
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,170

Original Poster
Rep: Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585
We'll look into the missing button issue. Is this happening to anyone else?

--jeremy
 
Old 03-16-2005, 12:02 PM   #10
WhatsHisName
Senior Member
 
Registered: Oct 2003
Location: /earth/usa/nj (UTC-5)
Distribution: RHL9;F1-10; CentOS4-5; DebianSarge-Squeeze
Posts: 1,151

Rep: Reputation: 46
Regarding the missing “new product” button, today when I looked in the HCl, the button was present in Firefox on XP and FC3 boxes. Yeah!
 
Old 03-16-2005, 01:00 PM   #11
jeremy
root
 
Registered: Jun 2000
Distribution: Debian, Red Hat, Slackware, Fedora, Ubuntu
Posts: 10,170

Original Poster
Rep: Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585Reputation: 2585
We did indeed make a small change on our end. The problem affected a small number of members, so hopefully we'll see a small increase in HCL submissions

--jeremy
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HCL Nothing New? leonscape LQ Suggestions & Feedback 1 08-16-2005 10:04 PM
more about the hcl dukeinlondon LQ Suggestions & Feedback 4 05-13-2005 08:33 AM
HCL suggestion cyberliche LQ Suggestions & Feedback 11 11-03-2004 04:16 PM
Hcl yowi Linux - Hardware 1 02-28-2004 06:22 PM
Populate the HCL finegan Linux - Hardware 0 11-06-2003 07:34 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:39 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration