LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - General > LinuxQuestions.org Member Success Stories
User Name
Password
LinuxQuestions.org Member Success Stories Just spent four hours configuring your favorite program? Just figured out a Linux problem that has been stumping you for months?
Post your Linux Success Stories here.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-20-2006, 04:14 PM   #1
IceGrill
LQ Newbie
 
Registered: Jan 2002
Distribution: Mandrake
Posts: 25

Rep: Reputation: 15
fix for MediaWiki showing blank page


I have a cheap webhosting account at clickonhosting. Last week they decided they needed to migrate my site to a different server or something, and all of a sudden MediaWiki just gives me blank pages. I couldnt really figure out what the problem was; the database was there and everything.

After some fruitless searching I decided to just try re-running the install. I logged in via ftp, renamed LocalSettings.php to LocalSettings.php.backup, and then navigated to the wiki root in my browser and re-ran setup, being sure to give it the database login stuff for the existing database. Then i moved the new LocalSettings.php from the config/ to the root wiki folder and it works.

Just posting this in case anyone ever has a similar problem.

~Ice
 
Old 11-19-2006, 11:48 AM   #2
Rybo
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2006
Location: Lansdale, PA
Distribution: Ubuntu 6.10
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Thanks for the tip.
 
Old 11-19-2006, 04:11 PM   #3
Tralce
Member
 
Registered: Nov 2006
Location: Maine
Distribution: Debian, Ubuntu, Gentoo
Posts: 109

Rep: Reputation: 15
I had a similar issue on SMF when I recompiled PHP, but restarting Apache fixed it.
 
  


Reply

Tags
mediawiki


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to fix blank screen in tux racer? sirius57 Linux - Software 5 06-08-2006 07:37 AM
Blank page if access external thisObject Linux - Software 2 04-19-2006 10:21 AM
Apache not showing web page harisund Linux - Software 3 11-25-2005 12:31 PM
Blank page instead of error rigel_kent Programming 1 04-03-2005 11:51 AM
Mozilla opens to a blank page linuxRunner Linux - Software 2 05-07-2003 06:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:27 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration