LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking > Linux - Wireless Networking
User Name
Password
Linux - Wireless Networking This forum is for the discussion of wireless networking in Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 10-26-2007, 08:12 AM   #1
boris-78
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2006
Location: Pescara, Italy
Distribution: Slackware 12
Posts: 16

Rep: Reputation: 0
weird network problem


Hi there,
I have just installed a wireless network using a Sitecom Router and a Sitecom WL172 usb stick. the network works fine, but after a few minutes stops working.
I've tried disabling the DHCP and the MAC filtering without any result, and modifying some iwconfig parameters.
The only workaround I've found is to unplug the stick, and then to plug it again.
Do you have any suggestion?
Thank you,
Boris

Last edited by boris-78; 10-26-2007 at 11:15 AM.
 
Old 10-26-2007, 01:17 PM   #2
onebuck
Moderator
 
Registered: Jan 2005
Location: Midwest USA, Central Illinois
Distribution: SlackwareŽ
Posts: 11,293
Blog Entries: 3

Rep: Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448Reputation: 1448
Quote:
Originally Posted by boris-78 View Post
Hi there,
I have just installed a wireless network using a Sitecom Router and a Sitecom WL172 usb stick. the network works fine, but after a few minutes stops working.
I've tried disabling the DHCP and the MAC filtering without any result, and modifying some iwconfig parameters.
The only workaround I've found is to unplug the stick, and then to plug it again.
Do you have any suggestion?
Thank you,
Boris
Hi,

Did you try using a static IP? What about the lease time for the IP?
 
Old 10-27-2007, 08:25 AM   #3
boris-78
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2006
Location: Pescara, Italy
Distribution: Slackware 12
Posts: 16

Original Poster
Rep: Reputation: 0
I've solved the problem. I've changed the extension cable I use to keep the stick on the desktop, and now everything is working fine.
I'm already using static IPs because I've read somewhere it is more secure.
Thank you,
Boris
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Linux box connects intermittantly to network -- WIERD problem ckr Linux - Networking 7 07-13-2006 05:01 PM
Wierd Samba Problem with Network Speed (using SK98lin driver) g8keepR Linux - Networking 5 02-10-2005 09:21 PM
really wierd problem mrchin Linux - Newbie 6 09-01-2004 04:33 PM
wierd problem jt1020 Linux - General 2 05-19-2003 02:29 PM
wierd problem! jt1020 Linux - General 1 05-07-2003 11:29 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:09 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration