LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Wireless Networking (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-wireless-networking-41/)
-   -   wierd network problem (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-wireless-networking-41/wierd-network-problem-594761/)

boris-78 10-26-2007 09:12 AM

weird network problem
 
Hi there,
I have just installed a wireless network using a Sitecom Router and a Sitecom WL172 usb stick. the network works fine, but after a few minutes stops working.
I've tried disabling the DHCP and the MAC filtering without any result, and modifying some iwconfig parameters.
The only workaround I've found is to unplug the stick, and then to plug it again.
Do you have any suggestion?
Thank you,
Boris

onebuck 10-26-2007 02:17 PM

Quote:

Originally Posted by boris-78 (Post 2937569)
Hi there,
I have just installed a wireless network using a Sitecom Router and a Sitecom WL172 usb stick. the network works fine, but after a few minutes stops working.
I've tried disabling the DHCP and the MAC filtering without any result, and modifying some iwconfig parameters.
The only workaround I've found is to unplug the stick, and then to plug it again.
Do you have any suggestion?
Thank you,
Boris

Hi,

Did you try using a static IP? What about the lease time for the IP?

boris-78 10-27-2007 09:25 AM

I've solved the problem. I've changed the extension cable I use to keep the stick on the desktop, and now everything is working fine.
I'm already using static IPs because I've read somewhere it is more secure.
Thank you,
Boris


All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.