LinuxQuestions.org
Go Job Hunting at the LQ Job Marketplace
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Networking > Linux - Wireless Networking
User Name
Password
Linux - Wireless Networking This forum is for the discussion of wireless networking in Linux.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 04-30-2006, 10:43 PM   #1
a_priebe47
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: British Columbia, Canada
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 50

Rep: Reputation: 15
Unique Madwifi Netgear WG311T problem?


I'm running Slackware 10.2 and the latest version of Madwifi-ng. The setup went smoothly but when it came to acquiring an IP address, things don't seem to be working. When i try and do a dhclient ath0, it results in saying that "Couldn't find: ath0". Alternatively when I do "dhcpcd ath0", the console hangs for a bit, then gives me another prompt, as if it worked. However this still doesn't result in my internet working, regardless of the fact that I am connected to my wireless network's ESSID, and ath0 is showing up in my ifconfig. Any help would be appreciated, I am using a Netgear WG311T, which on Madwifi's site is on the list of supported cards. I'm also using a Linksys WRT54G wireless router if that helps. Thanks.
 
Old 04-30-2006, 11:43 PM   #2
a_priebe47
Member
 
Registered: Jul 2004
Location: British Columbia, Canada
Distribution: Slackware 10.2
Posts: 50

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ok so I restarted and tried the dhcpcd ath0 thing again and now it works, I did however replace the files in my /etc/dhcpcfolder with the ones from the site below, maybe they helped.

http://www.slackware.com/~alien/dhcpc/
 
  


Reply

Tags
madwifi, networking, wireless


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MadWiFi, getting Netgear WG311T to connect with dhclient/dhcpd (DHCP) Cb6000 Linux - Wireless Networking 30 02-16-2006 03:29 PM
Netgear WG311T, MadWiFi installation woes on OpenSuSE 10.0 Cb6000 Linux - Networking 3 02-02-2006 04:48 PM
MadWiFi for WG311T - RedHat 9 eSsence Linux - Wireless Networking 0 09-17-2005 06:58 PM
WG311T and Madwifi j_70 Linux - Wireless Networking 1 08-15-2005 08:17 AM
SuSE 9.2 & Netgear WG311T connection problem JunctaJuvant Linux - Wireless Networking 6 03-21-2005 10:01 AM


All times are GMT -5. The time now is 05:42 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration