LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Virtualization and Cloud
User Name
Password
Linux - Virtualization and Cloud This forum is for the discussion of all topics relating to Linux Virtualization and Linux Cloud platforms. Xen, KVM, OpenVZ, VirtualBox, VMware, Linux-VServer and all other Linux Virtualization platforms are welcome. OpenStack, CloudStack, ownCloud, Cloud Foundry, Eucalyptus, Nimbus, OpenNebula and all other Linux Cloud platforms are welcome. Note that questions relating solely to non-Linux OS's should be asked in the General forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-31-2009, 09:07 AM   #1
Ammad
Member
 
Registered: Apr 2004
Distribution: redhat 9.0, fc4, redhat as 4
Posts: 517

Rep: Reputation: 31
virtual machine on FC11


Hi,

I am running FC11, and want to run VM on this, but when i run wizard using "Virtual Machine Manager" it finishes with this

Code:
Unable to complete install '<class 'libvirt.libvirtError'> internal error Domain windows7 didn't show up

Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/virt-manager/virtManager/create.py", line 1495, in do_install
    dom = guest.start_install(False, meter = meter)
  File "/usr/lib/python2.6/site-packages/virtinst/Guest.py", line 541, in start_install
    return self._do_install(consolecb, meter, removeOld, wait)
  File "/usr/lib/python2.6/site-packages/virtinst/Guest.py", line 633, in _do_install
    self.domain = self.conn.createLinux(install_xml, 0)
  File "/usr/lib/python2.6/site-packages/libvirt.py", line 974, in createLinux
    if ret is None:raise libvirtError('virDomainCreateLinux() failed', conn=self)
libvirtError: internal error Domain windows7 didn't show up

'
I am using FC11 32-bit

CPU Intel Core 2 Duo 2.6
Memory 8GB
 
Old 12-31-2009, 09:28 AM   #2
briealeida
Member
 
Registered: Jun 2007
Location: PA
Distribution: FreeBSD, Ubuntu, Knoppix,
Posts: 41

Rep: Reputation: 16
Please review this bug report and note comment #16 as it looks like it may help:

https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=517157#c16

Best of luck!
 
  


Reply

Tags
fedora, windows7


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unable to auto mount 'shared folder' iin Suse 11.2 virtual machine using Virtual Box marvinudy Linux - Virtualization and Cloud 1 02-03-2010 02:29 PM
Formatting 74Gb drive for FC11 on Win7 machine?! andygravity Linux - Newbie 6 11-24-2009 04:22 AM
Need to know authentication failure attempts and forward them to another machine FC11 Raheel Hassan Linux - Security 6 11-12-2009 07:09 PM
How to configure the serial port of my virtual machine with host machine. akram Linux - Newbie 4 07-31-2009 10:39 PM
Running virtual pc files in a virtual machine in linux ... preferably virtual box biharibong Linux - Software 4 01-21-2009 01:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:47 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration