LinuxQuestions.org
View the Most Wanted LQ Wiki articles.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Virtualization and Cloud
User Name
Password
Linux - Virtualization and Cloud This forum is for the discussion of all topics relating to Linux Virtualization and Linux Cloud platforms. Xen, KVM, OpenVZ, VirtualBox, VMware, Linux-VServer and all other Linux Virtualization platforms are welcome. OpenStack, CloudStack, ownCloud, Cloud Foundry, Eucalyptus, Nimbus, OpenNebula and all other Linux Cloud platforms are welcome. Note that questions relating solely to non-Linux OS's should be asked in the General forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 12-07-2013, 05:02 AM   #1
wwinay
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2011
Posts: 8

Rep: Reputation: Disabled
Unhappy failed to activate storage domain


We have data center attached to RHEVM. but it is not activating in manager. It gives the error as follows :

"failed to activate storage domain"

We rebooted the hyperviser and manager but it didn't work.

So please anyone have any solution on this issue then please help us.

Thanks in advance..
 
Old 12-07-2013, 06:09 PM   #2
dyasny
Member
 
Registered: Dec 2007
Location: Canada
Distribution: RHEL,Fedora
Posts: 832

Rep: Reputation: 91
check the logs, both on vdsm (the SPM host) and on rhevm.
an even better idea would be to contact RHT support
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Activate color in [ OK ] and [ FAILED ] during booting diegoandresalvarez Linux - Newbie 0 12-19-2007 10:13 AM
FC4: Failed to activate ppp0 with error 8 or 6 jakubi Fedora 1 07-13-2006 06:46 PM
Failed to activate ppp0 with error 8 xbill311x Linux - Networking 7 03-31-2005 07:38 PM
Rhythmbox returns failed to activate the shell: (null) Minderbinder Linux - Software 0 06-04-2004 05:41 PM
Failed to activate 'OAFIID:GNOME_SettingsDaemon *Comes up at startup* gabesolerNY Linux - Software 6 08-18-2003 01:54 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration