LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-11-2003, 08:56 PM   #1
edfinegan
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: New Jersey, USA
Distribution: Debian unstable
Posts: 33

Rep: Reputation: 15
XP killed lilo and i'm not sure how to get it back


So i had to reinstall XP on my Debian sid system. And as i expected it overwrote lilo with its own thing. I have delt with this before but this time i'm running in to issues. I have the debian install floppies and when i boot then i can get to a console. When i try to run /sbin/lilo (which i think will fix it) it gives me this error.

/lib/ld-linux.so.2 version 'GLIBC_PRIVATE' not found....

Is there a different disk or method that i need to do to fix this

Thanks
Ed
 
Old 09-11-2003, 09:51 PM   #2
jailbait
LQ Guru
 
Registered: Feb 2003
Location: Blue Ridge Mountain
Distribution: Linux Mint 17, Linux Mint 18
Posts: 7,809

Rep: Reputation: 294Reputation: 294Reputation: 294
"/lib/ld-linux.so.2 version 'GLIBC_PRIVATE' not found...."

Try:
/sbin/ldconfig

before you run lilo.
 
Old 09-12-2003, 04:30 PM   #3
edfinegan
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: New Jersey, USA
Distribution: Debian unstable
Posts: 33

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Well i got it fixed and incase any one has thiis problem i'll post how i did it. I used the debian install disk and when it asked what i wanted to boot. I typed 'rescue root=/dev/hda3' then logged in as root and ran /sbin/lilo.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XV in mplayer -- i had it, but killed it, and want it back babyphil Slackware 1 09-12-2005 02:29 PM
How to get LILO back? Ook Slackware 3 05-22-2005 09:27 PM
I killed it... :o) lilo only says LI ??? Xswitch Debian 2 03-09-2005 09:04 AM
How to get back my LILO finnysamuel Fedora 1 10-28-2004 07:23 PM
Dos killed my LILO wass29 Slackware 5 02-03-2003 03:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:21 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration