LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-30-2009, 04:04 PM   #1
rojoblandino
LQ Newbie
 
Registered: Nov 2007
Distribution: SuSE Debian
Posts: 22

Rep: Reputation: 0
Xorg segfault problem


I am having the next problem, when i am in firefox and opening webpages,(Firefox is the application i most use, but it could happend with other applications) sometimes it happend when i go to youtube or search something, or try to open a link, randomly my x11 reboot it self, i do not think it is the firefox, it must be another thing, i have seen my /var/log/messages and i have these lines:

Quote:
kernel: Xorg[2558]: segfault at 1b8 ip 54e4b5 sp 7fff577f54a0 error 4 in Xorg[400000+1c0000]
kdm[2506]: X server for display :0 terminated unexpectedly
kernel: mtrr: type mismatch for e0000000,10000000 old: write-back new: write-combining
kernel: set status page addr 0x01f7f000
kernel: CPU0 attaching NULL sched-domain.
kernel: CPU1 attaching NULL sched-domain.
kernel: CPU0 attaching sched-domain:
kernel: domain 0: span 00000000,00000000,00000000,00000003
kernel: groups: 00000000,00000000,00000000,00000001 00000000,00000000,00000000,00000002
kernel: domain 1: span 00000000,00000000,00000000,00000003
kernel: groups: 00000000,00000000,00000000,00000003
kernel: CPU1 attaching sched-domain:
kernel: domain 0: span 00000000,00000000,00000000,00000003
kernel: groups: 00000000,00000000,00000000,00000002 00000000,00000000,00000000,00000001
kernel: domain 1: span 00000000,00000000,00000000,00000003
kernel: groups: 00000000,00000000,00000000,00000003
I am trying to find the problem, i found differents things in google, but still now i haven found what is happening, some of then said it is because of lack memory, i have 4GB in phisical and 2Gb in swap. The only coincidence i have found is that it is happening with Intel Video Cards, I still not known why, I have Intel ideo card and that can be the source of the problem but i still have not found how to solve it.

I have tried the UXA AccelMethod but it does not seem to be the problem. I have tried to deactivate the compiz and the problem is still there. Is not something good to be working and at some point the X11 break it self and login again to start again and try to recover what i was doing.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
segfault error landysaccount Linux - Newbie 18 02-02-2009 05:07 PM
dhcpcd segfault dlinux Zenwalk 1 06-15-2008 09:35 AM
Segfault problem on Apache 2.0.53 Aldie Linux - Software 0 11-30-2005 06:42 PM
Segfault problem when install by using RPM patch_78 Linux - Software 0 03-22-2004 11:43 PM
Segfault on glibc AxeZ Linux From Scratch 5 02-07-2003 03:32 PM


All times are GMT -5. The time now is 12:22 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration