LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 03-19-2004, 08:57 PM   #1
sellsw1711
Member
 
Registered: Mar 2004
Posts: 45

Rep: Reputation: 15
Xine Crash


I am using slack 9.1 and it came with Xine. It starts up and acts like it wants to run and this output comes up

This is xine (X11 gui) - a free video player v0.9.22.
(c) 2000-2003 The xine Team.
Built with xine library 1.0.0 (1-rc0a)
Found xine library version: 1.0.0 (1-rc0a).
XServer Vendor: The XFree86 Project, Inc. Release: 40300000,
Protocol Version: 11, Revision: 0,
Available Screen(s): 1, using 0
Depth: 24.
XShmQueryVersion: 1.1.
-[ xiTK version 0.10.5 [XMB]]-
-[ xiTK will use XShm ]-
-[ WM type: (EWMH) KWIN {KWin} ]-
Display is not using Xinerama.
deinterlace: Greedy disabled: required CPU accelleration features unavailable.
deinterlace: Greedy2Frame disabled: required CPU accelleration features unavailable.
deinterlace: Vertical disabled: required CPU accelleration features unavailable.
main: probing <aadxr3> video output plugin
load_plugins: failed to load video output plugin <aadxr3>
main: probing <dxr3> video output plugin
load_plugins: failed to load video output plugin <dxr3>
main: probing <xv> video output plugin
load_plugins: failed to load video output plugin <xv>
main: probing <SyncFB> video output plugin
video_out_syncfb: aborting. (unable to open syncfb device "/dev/syncfb")
load_plugins: failed to load video output plugin <SyncFB>
main: probing <aa> video output plugin
load_plugins: failed to load video output plugin <aa>
main: probing <xshm> video output plugin
main: probing <alsa> audio output plugin
xine_interface: unknown param 10
xine_interface: unknown param 10
xine_interface: unknown param 10
xine_interface: unknown param 10
video_out_xshm: tried to set unsupported property 2

Does anyone know what I need to do to make this right?
Thanks,
Steve
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crash, Crash, Crash, Crash and You Guessed it Crash! little_penguin Suse/Novell 8 07-04-2005 09:34 AM
kde 3.4 on suse 9.3, kde crash when using xine oily_rags Suse/Novell 1 05-16-2005 09:26 PM
gdb problem during debugging xine crash ... rs_javadi Linux - Software 0 08-24-2004 06:25 AM
Xine crash in Fedora Core scmcansh Linux - Newbie 5 05-10-2004 11:12 PM
xmms crash xine crash mplayer crash paledread Linux - Software 9 03-09-2004 07:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:44 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration