LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-30-2002, 06:21 PM   #1
weblion
Member
 
Registered: Jun 2001
Location: Antarctica.
Distribution: Slackware
Posts: 78

Rep: Reputation: 15
X failing to load; AddScreen/InitScreen failing for driver 0


X is failing to load with the error "AddScreen/InitScreen failing for driver 0" followed by "Fatal error 104 (Connetion Reset by Peer) on X server ':0:0' after 0 requests ..."
BTW: using Slack 8.1
I'm using the generic VGA compatible for my SiS315 AGP card because none of the other drivers work. Any ideas about what to do, such as another driver that works with it or and settings to tweak? AFAIK the kernel has support for AGP (which shouldn't be the problem. I'm obviously at the console.) and that's all I know.

Ahh... It's great to be back to Linux after... Many months... No more BSOD's.. Just cryptic error messages... Like I got before... In Windows... Oi vey... I'll just stop before I hurt myself.
 
Old 08-01-2002, 06:14 AM   #2
fff
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2001
Location: France
Distribution: Mandrake 8.1
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Try this place :

http://www.winischhofer.net/
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IPtables failing to load: unknown ruleset bureado Linux - Software 3 06-19-2008 10:32 PM
freetype failing to load in hoary Franklin Ubuntu 1 03-20-2005 04:33 PM
eth1 failing on boot, IEEE firewire card driver failing, help jackuss_169 Linux - Laptop and Netbook 5 03-05-2005 07:34 AM
KDE failing to load after x-windows prompt Beeyah Debian 10 10-11-2004 12:14 PM
LILO install failing, Boot failing, but Installation fine. sramelyk Slackware 9 08-23-2003 02:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:30 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration