LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-26-2003, 12:00 PM   #1
lucas
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: Fortaleza, CE - Brazil
Distribution: Red Hat 9
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Exclamation Weird sounds in Flash movies


hello everyone,

I'm using Mozilla 1.2.1 with Flash Player 6.0 r79 on RedHat Linux 9.0 (kernel 2.4.20-9, alsa 0.9.2) and I have fast chipmunk-like sound in all Flash movies. Everything here is working perfectly in xmms. Does anyone have any ideas on how I can fix this problem?

thanks.

lucas
 
Old 07-26-2003, 07:53 PM   #2
redwolf
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Distribution: Red Hat 9
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Question Flash Issues with sound

I am running RedHat 9 as well and the EXACT same thing happens..I'm a fairly new Linux user..is there a way to fix this?
 
Old 07-27-2003, 01:09 AM   #3
Electro
LQ Guru
 
Registered: Jan 2002
Posts: 6,042

Rep: Reputation: Disabled
Do you mind listing the sites, so we can take a look at it.

I'm using Mozilla 1.3 with Flash 6. I don't have any problems.
 
Old 07-27-2003, 11:20 AM   #4
lucas
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Location: Fortaleza, CE - Brazil
Distribution: Red Hat 9
Posts: 7

Original Poster
Rep: Reputation: 0
electro, any site i visit the same problem happens.
just for example: http://www.2advanced.com or http://www.charges.com.br

and i think that you're not experiencing problems cause you seems to use mandrake 9, maybe that's a rh9 error.
 
Old 07-31-2003, 02:49 PM   #5
newbe45
Member
 
Registered: Jul 2003
Distribution: fedora, gentoo
Posts: 128

Rep: Reputation: 15
I have a similar problem. I get no sound when i watch a flash movie.
I was watching a flash movie then my sound just went out it has not worked since. Anybody know what happened to it???
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird problem with sounds (suse 9.2) elia SUSE / openSUSE 1 02-07-2005 09:07 AM
console with sounds as seen as in movies deNiro Linux - Software 1 01-30-2005 04:21 AM
flash sound, sounds like a skipping CD coffeedemon Linux - Newbie 0 07-26-2004 06:06 PM
Funny Flash Movies... jong357 General 3 07-18-2004 10:52 AM
Classic but weird movies Stephanie General 18 02-23-2002 05:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:36 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration