LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-18-2003, 03:50 PM   #1
synaptical
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Distribution: Mint 13/15, CentOS 6.4
Posts: 2,020

Rep: Reputation: 47
weird fluxbox problem


i'm using fluxbox v.0.1.14 with Redhat 9, and whenever i minimize something, it just "disappears." it seems to still be running, but i can find no evidence of the application anywhere, not in the taskbar, not alt + tabbing, etc. (i forget the command to find out what processes are running.) if i try to start mozilla again, though, it says it can't start it b/c it's already running.

if i exit to the GUI login screen, i can see the application again for a split second as it closes before fluxbox shuts down. so i also know they're running from that. btw, all this only started after i installed wallpaper, if that matters at all. they seem to be related, but i don't know what about bsetbg would cause that to happen -- maybe something to do with the screen resolution (1280 x 1024)? (i'm only throwing that out b/c the bsetbg file in my ~/.fluxbox directory said something about uncommenting out a line in the xli portion and changing -fillscreen to -fullscreen? not sure if that applies or not.) appreciate any help.

edit: i took out the line to set background in the fluxbox init file, and deleted the bsetbg file, and it's still doing it. so i'm not sure if that is related (unless setting the bg caused changes elsewhere). thx

Last edited by synaptical; 06-18-2003 at 03:57 PM.
 
Old 06-18-2003, 04:27 PM   #2
Proud
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: England
Distribution: Used to use Mandrake/Mandriva
Posts: 2,794

Rep: Reputation: 116Reputation: 116
I think Fluxbox 0.1.14 has the Toolbar modes. If so, you've probably changed it to a mode which doesn't show the currently minimised windows.
 
Old 06-18-2003, 04:36 PM   #3
synaptical
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Distribution: Mint 13/15, CentOS 6.4
Posts: 2,020

Original Poster
Rep: Reputation: 47
Quote:
Originally posted by Proud
I think Fluxbox 0.1.14 has the Toolbar modes. If so, you've probably changed it to a mode which doesn't show the currently minimised windows.
that sounds promising.

where would i check for the Toolbar mode, in the init file or somewhere else? all i have on the menu is "Tools," but no Toolbar option.


edit: nevermind, i found it. it's the "use icons" setting on the configure menu, who knew? i guess i thought that related to actual *icons* (which i'm not using), so i must have turned it off at some point. thx

Last edited by synaptical; 06-18-2003 at 04:42 PM.
 
Old 06-18-2003, 04:39 PM   #4
Proud
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: England
Distribution: Used to use Mandrake/Mandriva
Posts: 2,794

Rep: Reputation: 116Reputation: 116
Right click on the toolbar should bring the config menu up. If not you'll have to go edit ~/.fluxbox/init
My file for 0.9.3 has this relevant line:

session.screen0.toolbar.mode: Icons
 
Old 06-18-2003, 04:42 PM   #5
synaptical
Senior Member
 
Registered: Jun 2003
Distribution: Mint 13/15, CentOS 6.4
Posts: 2,020

Original Poster
Rep: Reputation: 47
thanks
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird, weird problems with logitech precision USB gamepad ikataii Linux - Hardware 4 10-14-2005 05:31 AM
Weird, weird apache2 problem atheist Debian 1 09-17-2004 09:26 PM
Certain weird Fluxbox style problems buckfush Linux - Software 6 06-12-2004 11:48 AM
weird cd problem ellroy Debian 3 04-10-2004 06:17 PM
weird kernel problem and fs mount problem intense Slackware 5 03-16-2004 01:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration