LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 12-18-2002, 11:20 AM   #1
vcheah
Member
 
Registered: Nov 2001
Distribution: redhat 8.0
Posts: 110

Rep: Reputation: 15
Unhappy webalizer


My webalizer is not giving me any information since november.
What should i do..
No Error report.
when i execute webalizer manually. it said history file not found.
 
Old 12-18-2002, 12:07 PM   #2
trickykid
LQ Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,149

Rep: Reputation: 235Reputation: 235Reputation: 235
Have you tried to stop and restart it possibly ? Have you made any other major changes that would affect this ?
 
Old 12-18-2002, 12:11 PM   #3
vcheah
Member
 
Registered: Nov 2001
Distribution: redhat 8.0
Posts: 110

Original Poster
Rep: Reputation: 15
webalizer -d
Webalizer V2.01-06 (Linux 2.4.7-10) English
Using logfile STDIN (clf)
Creating output in current directory
Hostname for reports is 'localhost'
History file not found...
Previous run data not found...


how do i restart the webalizer?
 
Old 12-18-2002, 12:19 PM   #4
trickykid
LQ Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,149

Rep: Reputation: 235Reputation: 235Reputation: 235
Good question as I never mess with webalizer myself, try performing a webalizer --help to get a list of options, or you can try to restart the httpd as well. Most of the docs I found required a restart of the web server as well. Sorry I couldn't be more help than that.
 
Old 12-18-2002, 12:27 PM   #5
vcheah
Member
 
Registered: Nov 2001
Distribution: redhat 8.0
Posts: 110

Original Poster
Rep: Reputation: 15
I got the httpd restarted a millions time. i am going to reinstall the webalizer hopefully everything will go back fine. I was trying to do something with the webalizer.conf but then now i replace it with the default file already.
hopefully i recieve some error in my log sheet.
thx
 
Old 08-07-2003, 03:22 PM   #6
dylanh
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2003
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
so how did you restart webalizer, I am having the same problem.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
webalizer rafalek Linux - Software 2 08-22-2005 01:09 PM
webalizer riluve Linux - Software 1 03-12-2005 05:35 PM
Where is Webalizer FunkFlex Linux - Software 1 03-11-2005 11:12 AM
Webalizer tommytomato Linux - Newbie 2 02-05-2004 08:48 PM
Webalizer herc Linux - Software 0 09-06-2003 06:45 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:54 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration