LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-31-2002, 03:10 AM   #1
Goatdemon
Member
 
Registered: May 2002
Location: The good 'ol USofA
Distribution: ArchLinux - Slackware 8.1
Posts: 398

Rep: Reputation: 30
vmware and internet access (modem bein used)


i have winxp professional on a virtual system. my isp is....juno... its free and i've got a banner hack for it. anyway i installed juno and the banner hack on my virtual xp system, but when i try to connect to the internet an error message pops up saying that my modem is being used by another process/application. how do i get this to work? is there a way i can force my modem to work for the internet when i want it to? modem is set up on com2 /dev/ttyS1. modem driver install is successful, modem is detected... i cant think of any more info to give. thanks
 
Old 09-01-2002, 05:32 PM   #2
Goatdemon
Member
 
Registered: May 2002
Location: The good 'ol USofA
Distribution: ArchLinux - Slackware 8.1
Posts: 398

Original Poster
Rep: Reputation: 30
anyone?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
linux on vmware, how to access the internet linuxpharoah Linux - Networking 1 10-11-2005 03:13 AM
Internet Access/Mandrake and VMWare martinsmith100 Linux - Networking 0 09-26-2005 05:37 PM
Linux Modem is connecting but no internet access saurya_s Linux - Software 12 07-27-2005 09:09 AM
ASDL Modem Working but no internet access Carn Fedora 6 09-04-2004 06:38 PM
VMware internet access -=[X101]=- Linux - Newbie 22 07-06-2002 09:47 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:41 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration