LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 11-06-2002, 01:44 AM   #1
Lok3
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Northern Sweden
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 32

Rep: Reputation: 15
Trouble with xfree86setup


Hallo! =)
I'm using Slackware Linux... and I've now got my NIC functioning but also reinstalled Linux since I took a lot of unnecessary sh*t into the computer while I was fighting with the NIC drivers....
And now after the reinstallation I can't run xfree86setup. When I try I get a errormsg right after it should rename XF86Config (in / etc/X11/) to XF86Config.backup. Errormsg ::
Fatal server error

XFree86 has found a valid card configruation.
Unfortunately the appropriate data has not been added to xf86PciInfo.h
Please forward 'scanpci -v' output to XFree86 support team.

I guess the support team has some mails to answer (I know supports use to have, I'm working at one)... so I thought I could try get some help here first.... =)

Last edited by rshaw; 11-06-2002 at 02:47 PM.
 
Old 11-06-2002, 09:28 AM   #2
Mara
Moderator
 
Registered: Feb 2002
Location: Grenoble
Distribution: Debian
Posts: 9,570

Rep: Reputation: 171Reputation: 171
It may be that your card is not suported (not very likely), or XF86Config configuration is seriously broken. Could you get an example configuration file and try with it? Try with one with standard SVGA driver.
 
Old 11-06-2002, 10:58 AM   #3
jetblackz
Member
 
Registered: Mar 2002
Location: Debian Galaxy
Distribution: Debian
Posts: 711

Rep: Reputation: 30
http://jetblackz.freeservers.com/Con...ackware81.html
 
Old 11-06-2002, 02:29 PM   #4
Lok3
Member
 
Registered: Oct 2002
Location: Northern Sweden
Distribution: Slackware 9.1
Posts: 32

Original Poster
Rep: Reputation: 15
ok... thx guys!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xfree86setup problem Pauli Slackware 3 03-31-2004 01:02 AM
trouble ahead, trouble behind....trouble with mplayer Goonie Linux - Software 3 07-02-2003 02:29 AM
trouble with xfree86setup Lok3 Linux - Hardware 3 11-06-2002 12:55 PM
Kernel Trouble (Not actually trouble though) chem1 Linux - General 4 10-01-2002 01:10 AM
XFree86Setup Question concoran Linux - Software 4 09-14-2002 06:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 06:09 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration