LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Software (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/)
-   -   Trouble with Kate (editor) (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/trouble-with-kate-editor-96768/)

Gerardoj 09-25-2003 11:45 AM

Trouble with Kate (editor)
 
Before I was able to open the Kate Editor, the next day when I turn it the PC on the Kate editor did not come up, below id the ERROR:

What could be the problem?

(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...[New Thread 16384 (LWP 532)]

0x411b3f29 in wait4 () from /lib/libc.so.6
#0 0x411b3f29 in wait4 () from /lib/libc.so.6
#1 0x41234234 in __DTOR_END__ () from /lib/libc.so.6
#2 0x40fc9103 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
#3 0x40714c4d in KCrash::defaultCrashHandler(int) ()
from /opt/kde/lib/libkdecore.so.4
#4 <signal handler called>
#5 0x40a0bd8d in QWidget::raise() () from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#6 0x40052d4d in KateApp::raiseCurrentMainWindow() ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#7 0x40052681 in KateApp::newInstance() ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#8 0x40731637 in KUniqueApplication::processDelayed() ()
from /opt/kde/lib/libkdecore.so.4
#9 0x407319db in KUniqueApplication::qt_invoke(int, QUObject*) ()
from /opt/kde/lib/libkdecore.so.4
#10 0x40051564 in KateApp::qt_invoke(int, QUObject*) ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#11 0x40a939f9 in QObject::activate_signal(QConnectionList*, QUObject*) ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#12 0x40d72a32 in QSignal::signal(QVariant const&) ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#13 0x40aadd48 in QSignal::activate() () from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#14 0x40ab4ce3 in QSingleShotTimer::event(QEvent*) ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#15 0x40a358c4 in QApplication::internalNotify(QObject*, QEvent*) ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#16 0x40a3508b in QApplication::notify(QObject*, QEvent*) ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#17 0x40699c69 in KApplication::notify(QObject*, QEvent*) ()
from /opt/kde/lib/libkdecore.so.4
#18 0x40a106c3 in QEventLoop::activateTimers() ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#19 0x409edf48 in QEventLoop::processEvents(unsigned) ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#20 0x40a49766 in QEventLoop::enterLoop() () from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#21 0x40a35b51 in QApplication::enter_loop() ()
from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#22 0x40bf8c71 in QDialog::exec() () from /usr/lib/qt/lib/libqt-mt.so.3
#23 0x40561ae3 in KWritePermsIcon::status() const ()
from /opt/kde/lib/libkdeui.so.4
#24 0x40564340 in KMessageBox::error(QWidget*, QString const&, QString const&, int) () from /opt/kde/lib/libkdeui.so.4
#25 0x4033106f in KDirOperator::setURL(KURL const&, bool) ()
from /opt/kde/lib/libkio.so.4
#26 0x40062a34 in KateFileSelector::setDir(KURL) ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#27 0x40061c3b in KateFileSelector::readConfig(KConfig*, QString const&) ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#28 0x4006b186 in KateMainWindow::readOptions(KConfig*) ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#29 0x40067b35 in KateMainWindow::KateMainWindow(KateDocManager*, KatePluginManager*) () from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#30 0x40052a51 in KateApp::newMainWindow() ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#31 0x40051d49 in KateApp::KateApp(bool, bool) ()
from /opt/kde/lib/libkateinterfaces.so
#32 0x40016535 in main () from /opt/kde/lib/kate.so
#33 0x4111bbb4 in __libc_start_main () from /lib/libc.so.6

adz 09-25-2003 12:11 PM

What, if anything, did you change? New kernel? Added or removed any packages? Added or removed any modules? Are you running RH or Slack? If all else fails, try reinstalling kate.

Gerardoj 09-25-2003 01:29 PM

Thanks I added just a Free Pascal, I think that could be the reason, Im running Slackware 9.0, What do you think that is the problem?, What I need to do?

adz 09-25-2003 06:00 PM

To be perfectly honest, I don't know. I was just going on the logic that if it worked before but doesn't work now, then something must have changed. All I can suggest is try to reinstall kate maybe remove free pascal and see if that works. Try a few things just to isolate the problem. The error message does mention libc and libqt-mt so maybe checking the dependencies of free pascal and/or kate to see if they involve the above two libraries. Possibly reinstall those libraries.


All times are GMT -5. The time now is 08:09 AM.