Register a domain and help support LQ
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.


  Search this Thread
Old 11-27-2004, 11:07 AM   #1
Registered: Dec 2003
Distribution: Suse 9.0 Pro
Posts: 136

Rep: Reputation: 15
Suse 9.0 SYSTEM slow, net loads fine...

My system runs slow. Like I can view webpage all day, loads them fine, fast, and internet usage is fine and running at speed. It's system operations that are slow. Like deleting a file, or going to another directory, it loads SLOW.

Before the HD crashed it was running fine (speed wise). I switched HD's, reinstalled Suse 9.0, but thi time with more packages from the install CD...namely all of them, and now my computer runs like poo. System operations like changing directories, loading a shell, loading a new "home" window, etc are all slow. Yast takes some time to load as well....

Why's it doing this? It ran slow before I even installed any "outside" packages i.e Mplayer package dependancies, AIM, YIM, etc, so I know it wasn't the installation of outside packages...why's it run slow? Is there any diagnostic I can do or anything I can delete to make this Suse Box run faaster like it did before my HD crashed?


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu/Demudi Live Cd loads fine, Installer version won't make the X desktop loninappleton Ubuntu 7 06-22-2012 09:21 AM
Net is fine in Konqueror, really slow in terminal mrjoshua28 Linux - Networking 0 07-13-2004 09:28 PM
Alsa loads fine, but no sound :( flonejek Linux - Hardware 0 05-28-2004 10:00 AM
cupsd loads slow SharpyWarpy Linux - Software 0 10-07-2003 01:11 AM
X loads fine as root, but not as a general user IanS Linux - Newbie 0 10-05-2003 07:46 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration