LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 02-19-2003, 10:50 PM   #1
prophet621
Member
 
Registered: Feb 2003
Posts: 130

Rep: Reputation: 15
Strange mplayer problem.


When I play a video file in mplayer it hangs badly unless I constantly move the mouse. As long as the mouse is moving it plays fine.

I didn't see anything like this listed on the mplayer site although I could have missed it. I don't know if it matters but I have an ATI radeon 7500 video card.
 
Old 02-19-2003, 11:08 PM   #2
prophet621
Member
 
Registered: Feb 2003
Posts: 130

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Ok, I remembered something from a while back when I was having some video display trouble with xine and to fix it I had to change the default video driver in my devices.inf file from vesa to ati. So I went and did that and now when I start mplayer I get and error message about it not being able to open/initialize audio device. So according to the mplayer FAQs it says to disable arts, when I do that I'm right back to the same origional problem.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange audio problem with MPLAYER when using surround breakerfall Linux - Software 4 08-13-2005 08:48 PM
A strange problem about mplayer 1 pre7 shadkong Linux - Software 5 05-07-2005 08:46 AM
strange, strange alsa problem: sound is grainy/pixellated? fenderman11111 Linux - Software 1 11-01-2004 06:16 PM
Strange problem with Mplayer!!! AskMe Linux - Newbie 2 10-06-2003 04:14 PM
wx-config problem strange problem plz help glacier1985 Linux - Software 4 07-26-2003 06:20 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:31 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration