LinuxQuestions.org
Review your favorite Linux distribution.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 05-18-2005, 09:30 PM   #1
lbharti
Member
 
Registered: Aug 2004
Posts: 41

Rep: Reputation: 15
Angry strange apache php problem


I am having a strange problem with apache 2.53 and php4 module on my gentoo system. I am able to excute php pages but when I submit a form to a php page, they do not get transferred to the php page. Please help.
 
Old 05-19-2005, 02:39 AM   #2
j-ray
Senior Member
 
Registered: Jan 2002
Location: germany
Distribution: ubuntu
Posts: 1,421

Rep: Reputation: 100Reputation: 100
how do u retrieve the data sent by post or get from the form. maybe u are used to work with php with the
register_globals flag set to "on" and here it is set to "off".
if set to "off" u find the sent values in $_POST["fieldname"] or $_GET["fieldname"] elements
 
Old 05-19-2005, 12:12 PM   #3
lbharti
Member
 
Registered: Aug 2004
Posts: 41

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thanks a lot for the reply and I hope it helps, but what is the difference? Does it have anything to do with the security of the system?
 
Old 05-20-2005, 10:39 AM   #4
j-ray
Senior Member
 
Registered: Jan 2002
Location: germany
Distribution: ubuntu
Posts: 1,421

Rep: Reputation: 100Reputation: 100
the recommended way to run php is with register_globals=Off for security reasons. a lot of production servers still use the less
secure way though. so if u want to learn it thoroughly get used to both...
good luck
j.

Last edited by j-ray; 05-20-2005 at 10:41 AM.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange PHP problem!!! Birgi Programming 3 03-08-2005 12:07 PM
Strange apache trailing / problem - Slack-current, apache 1.3.33 vamp Linux - Networking 1 01-30-2005 07:28 PM
Apache php index.php problem neurotic Linux - Software 3 11-18-2003 06:02 PM
Strange PHP problems with Apache trollatm Linux - Software 4 03-11-2003 01:20 AM
strange php problem dsiguy Linux - Software 2 02-18-2003 05:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 06:00 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration