LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-16-2003, 09:04 PM   #1
ThePlantOfFire
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 15

Rep: Reputation: 0
Sound problem


My sound is not working in Wolfenstein:ET, and i cant for the life of me, get it to work. I am using my on board sound and have made sure to have all the alsa drivers/libs.

Any suggestions work be extremely appreciated. Thank you!
 
Old 10-16-2003, 10:24 PM   #2
ThePlantOfFire
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
BUMP
 
Old 10-17-2003, 01:58 PM   #3
ThePlantOfFire
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Posts: 15

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Ok, more info on this. When I start up Enemy Territory in the terminal, and look at the start up for sound it says before the rest of the sound start up "sound system is muted"
I can not figure out how to correct that either. I have looked through all the configs and can not find anything about that. And as I said, this problem is specific to ET(ut2003 sound works fine)
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Problem: ESS (ES1869F-Chipset) No Sound computer_kid Slackware 9 08-02-2006 09:41 PM
Other problem with the sound in Mandrake - onboard sound card Swetko Linux - Hardware 24 06-19-2006 04:27 PM
5.1 sound problem (sound blaster live and suse) shadout Linux - Hardware 11 06-24-2005 01:46 AM
No sound, problem with sound card install? ak4me Linux - Hardware 2 03-06-2004 05:01 PM
Sound problem after installing/uninstalling JACK sound server bastupungen Linux - Software 1 02-28-2004 01:50 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:15 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration