LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-23-2001, 02:39 PM   #1
Alchemist
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2001
Distribution: Slackware
Posts: 5

Rep: Reputation: 0
Question Slackware


I am new to linux and am trying to migrate from Win2K, and I am having problems with going into X (I am really new to linux).



I am just wondering if anyone knows of any major probs with any of these components, I have looked and cant find any, but maybe I am missing something.

This is the setup that I have:

AMD 1000Mhz Thunderbird
Asus A7V (with the onboard promise controller)
768MB PC-133
2 WD 20GB drives
1 WD 15GB drive
VooDoo 3 2000 AGP
SOund Blaster Live Value
Thunderlink PCI modem
DVD Decoder (dont care if it works just if it has problems)
Netgear FA-310X NIC
Zip Drive
1.44
CD-RW
CD-ROM
MS Natural KB
MS Optical USB wheel mouse w/ps/2 converter attached
 
Old 06-23-2001, 03:58 PM   #2
webtoe
Member
 
Registered: Apr 2001
Location: Cambridge, England
Distribution: Slackware 10, Fedora Core 3, Mac OS X
Posts: 617

Rep: Reputation: 30
hmmmmmm.....

can i have you putor please!!!!!!

everything looks a bit good so i don't see why you're having probs. What exactly is wrong?

you might have difficulty getting the pci modem to work. go to www.linuxdoc.com and look at the hardware-Howto and check things there.

Alex
 
Old 06-24-2001, 01:22 AM   #3
trickykid
LQ Guru
 
Registered: Jan 2001
Posts: 24,149

Rep: Reputation: 235Reputation: 235Reputation: 235
are you trying slackware 7.1? if so you shouldn't have any problems with your voodoo 3 2000 agp card to work under X.
if your having problems with X, in which my slackware box did right after installation, all i did was run xf86config again to get it working right. not sure why but slackware did that a few times for me, in which installing, i would always have to go back and reconfigure X to work right.
 
Old 06-28-2001, 07:12 AM   #4
Copenhagen Cowboy
Member
 
Registered: Mar 2001
Location: D/FW
Posts: 75

Rep: Reputation: 15
Just a bit of advice....if you want real help resolving your problem, an actual explaination of what you are getting would be helpful...."I am having problems getting into X" can cover a LOT of problems...
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About Slackware 9.1 boot disk?? ftp://ftp.kpn.be/pub/linux/slackware/slackware-9.1-is AL3OMDAH Slackware 4 04-18-2007 09:54 AM
Dual boot windows/slackware, but slackware installed first? Cryptic_K Slackware 3 11-20-2006 12:49 PM
Slackware 10 RC2 released; Slackware 10 imminent... SBing Slackware 22 06-22-2004 07:53 AM
Newer Slackware Packages on older slackware version pengStudent Slackware 2 11-12-2003 12:47 PM
wine and winesetuptk working well with slackware 9.0 and slackware 9.1 oobe Linux - Software 0 10-19-2003 12:29 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration