LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-14-2009, 07:06 PM   #1
degenaro
LQ Newbie
 
Registered: Jul 2009
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Red Hat Cluster Manager - fresh install? service primary node?


I've been mostly successful at installing the RHCM rpms, defining services, failover, bringing up services, and moving a service to another node. I have a three node test cluster and two questions:

1. I managed to mangle things such that I can no longer add/delete the 3 nodes to/from the cluster. I've tried uninstalling and reinstalling the RHCM rpms, but this does not cure the problem. How do I blast RHCM so that I can start fresh? If I can't figure it out soon, I guess my only recourse is to reinstall the OS.

2. I want to have 3 nodes and 6 services, and each service is to run on its primary node. I the event a service's node goes down, it is to run on one of the remaining nodes. I tried setting up 3 failover domains, with the nodes ordered ABC, BAC, CBA for services 1+2,3+4,5+6 respectively. But when I enable the services, they all run on the same node. How come? And how to I accomplish my goal?

Thanks.

Lou.
 
Old 07-14-2009, 07:27 PM   #2
nathacof
Member
 
Registered: Aug 2004
Location: Bear, DE, USA
Distribution: Slackware 11, CentOS 5.2, Ubuntu
Posts: 124

Rep: Reputation: 17
This may seem obvious, but did you check out the official documentation?

http://www.redhat.com/docs/manuals/enterprise/
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running groupd causes initially connected node of Red Hat cluster to disconnect RHEL5 psteele555 Linux - Software 0 08-11-2008 02:26 PM
Red Hat Cluster Manager and NAS mikemillion Linux - Hardware 0 03-08-2005 11:05 PM
Fresh Red Hat 9 Install on Silicon II SATA RAID Eternal Morgue Linux - Software 1 05-01-2004 04:03 PM
Trouble running fresh install of Red Hat 9 on clean hard drive jojotx0 Red Hat 3 03-12-2004 07:33 AM
Red Hat 7.1 fresh install, confused mmilhofer Linux - Networking 9 09-30-2002 10:16 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:08 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration