LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Complete CCNA, CCNP & Red Hat Certification Training Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-22-2003, 07:28 PM   #1
sortebo
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Location: dk
Distribution: gentoo
Posts: 3

Rep: Reputation: 0
Angry received signal 11, exiting....


Im running gentoo with a 2.4.20-rc5 kernel end everything works, but... 3d applikations and especially enemy territory crashes randomly. Only the applikation not X (or gnome) and allways with that message:

received signal 11, exiting...
shutdown tty console

My system is:
VIA kt133, athlon TB 1200, Gforce4 ti 4200, isapnp sb16

any ideas?

thanks in advance
 
Old 06-22-2003, 07:33 PM   #2
DrOzz
Senior Member
 
Registered: May 2003
Location: Sydney, Nova Scotia, Canada
Distribution: slackware
Posts: 4,185

Rep: Reputation: 59
trying doing chmod 777 /dev/dsp and reply if that fixes your problem or not
 
Old 06-22-2003, 08:10 PM   #3
sortebo
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Location: dk
Distribution: gentoo
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
nope sorry, same thing:

/dev/dsp is a link so it can only be 555. But i set the device it links to; to 777

-disabelling punkbuster does not help either

but thanks anyway
 
Old 06-23-2003, 04:42 AM   #4
sortebo
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Location: dk
Distribution: gentoo
Posts: 3

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Solved!

It turns out that this error comes from either cpu or gfx when overheating... (How embarrasing i should have thought of that)

Lifting of the case did the trick :-)

I do hope this will help someone else in my position.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
install exited abnormally -- received signal 7 sachinkatak Linux - Newbie 3 04-27-2009 10:18 PM
Enemy Territory: Received signal 11, exiting... eQualizer Linux - Games 12 04-03-2008 12:41 AM
received signal 11 ligne Linux - Software 8 07-28-2005 06:10 PM
Install termiated abnormally - received signal 11 bgs264 Fedora - Installation 1 03-06-2005 06:50 PM
received Signal 7 ????? sachinkatak Linux - Hardware 2 06-17-2002 05:31 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:29 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration