LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-01-2003, 10:53 AM   #1
and_deva
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Posts: 7

Rep: Reputation: 0
Problems with Disc2 and Disc3


I created my .iso files from Linux CDs. I ran the mkisofs -o command and created the .iso files from each of the cds. My cd1 works fine and I checked it with diskchecker, but have problems with my cd2 and cd3.

Disc 2 and Disc3, return the error "Unable to read the disc checksum from the primary volume descriptor. This probably meains the disc was created without adding the checksum.


I'm creating the disc with the adaptec easycd creator. I'm using a good Fuji CD ( the same that I used for Disc1).

During the install process, when it asks for disc 2/Disc3, I put it in and it says "cannot mount the drive"

Where am I going wrong ?

Thanks

Anand Devaraj
 
Old 07-01-2003, 03:05 PM   #2
ranger12002
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: miami florida
Distribution: slackware 9.0
Posts: 128

Rep: Reputation: 15
download the .iso files from the distros site and i would recommend switching from ez cd creator to nero and using the burn image option in nero...ive made 10 times more coasters on ez cd than on nero lol
 
Old 07-01-2003, 03:35 PM   #3
and_deva
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Posts: 7

Original Poster
Rep: Reputation: 0
The problem is i cannot download. I have a dialup connection and download is simply not feasible.
Just want to know is there anyway to make it work. Do I need to run some checksum or something like that.
 
Old 07-01-2003, 05:14 PM   #4
ranger12002
Member
 
Registered: Jun 2003
Location: miami florida
Distribution: slackware 9.0
Posts: 128

Rep: Reputation: 15
maybe the other 2 .iso files got corrupted or something im not sure ive had that problem but i just redownloaded the iso from the distro site and burned it and it worked sorry i couldnt help =\
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems burning Yarrow-i386-disc2 grayrc Linux - Newbie 17 04-24-2004 02:59 PM
md5sum errors for disc3 bauer172uw Fedora 1 11-08-2003 04:13 AM
RedHat 9 Disc2 Problem JasonE4 Red Hat 4 09-30-2003 12:00 PM
Problems, problems, problems. Lets start with the soundcard Kre8ive Linux - Newbie 5 08-07-2003 02:20 AM
Problems, problems, problems. Lets start with the ES 1868 AudioDrive Kre8ive Linux - Newbie 1 08-06-2003 08:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:50 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration