Review your favorite Linux distribution.
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.


  Search this Thread
Old 04-09-2013, 02:05 AM   #1
Registered: Nov 2006
Location: Europe,Latvia,Riga
Distribution: slackware,slax, exMandriva
Posts: 441

Rep: Reputation: 44
problem with openwebmail - characters when reply or forward message...

i received message with apostrofs in text ( in message body) -like :

It's me... it's me! I can't believe it is actually me!

when i push reply or forward that message, i see:

'It's me... it's me! I can't believe it is actually me!'

that website do automatic transform, actually instead of "'" symbol i have "&"#39;" symbols, as so all text is ugly and bit hard to understand. as that forum automatically replace problem symbol sequence with ' symbol, please see at attached pic to see what it actually looks...

original message is in utf-8 encoding, in headers also is

Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/html; charset="utf-8"

also my openwebmail 2.53 is set to "default encoding" as UTF8.
why is that situation, and why i can "repair" that?

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	openwebmail_prob_edt.jpg
Views:	10
Size:	182.6 KB
ID:	12264  

Last edited by WiseDraco; 04-09-2013 at 02:15 AM.
Old 04-22-2013, 09:10 AM   #2
Registered: Mar 2008
Location: Oslo, Norway
Distribution: Fedora 17, Ubuntu 12 LTS and Ubuntu server 10.04
Posts: 161

Rep: Reputation: 23
Try changing from UTF-8 in "Charset for composing" at the top right in your scrnsht and see if that helps.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Evolution - How to remove > characters on reply deoren Linux - Software 4 04-19-2010 04:38 AM
Openwebmail give error during --init script farrukhndm Linux - Software 2 08-25-2008 06:32 AM
403 Forbidden when accessing http://mydomain/cgi-bin/openwebmail/ mtsolutions Linux - Software 3 10-27-2006 08:31 AM
vacation auto-reply .forward file summer669 Linux - Newbie 9 11-17-2004 02:51 PM
Message length in the 'REPLY' window satimis Linux - General 2 06-26-2004 07:53 AM

All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration