LinuxQuestions.org
Did you know LQ has a Linux Hardware Compatibility List?
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 03-18-2012, 05:41 AM   #1
deto86
Member
 
Registered: Oct 2010
Location: goa,India
Distribution: Slackware64-Current
Posts: 66

Rep: Reputation: 0
Problem with openJDK7


I installed openjdk7 along with openjre7 on Slackware64 -Current.But it's not working at all.

Quote:
pravin:~$ java -version
java: relocation error: java: symbol JLI_Launch, version SUNWprivate_1.1 not defined in file libjli.so with link time reference
 
Old 03-18-2012, 11:28 AM   #2
brianL
LQ 5k Club
 
Registered: Jan 2006
Location: Oldham, Lancs, England
Distribution: Slackware & Slackware64 14.1
Posts: 7,139
Blog Entries: 52

Rep: Reputation: Disabled
Where did you get your openjdk? Are you using Alien Bob's packages? They are for 13.37 or -current.
http://alien.slackbook.org/blog/open...ackware-13-37/
 
Old 03-18-2012, 11:37 AM   #3
Alien Bob
Slackware Contributor
 
Registered: Sep 2005
Location: Eindhoven, The Netherlands
Distribution: Slackware
Posts: 5,384

Rep: Reputation: Disabled
You should install only one of openjdk or openjre. Not both together! And, logout/login again after installing / upgrading the Java package.

Eric
 
Old 03-18-2012, 02:16 PM   #4
deto86
Member
 
Registered: Oct 2010
Location: goa,India
Distribution: Slackware64-Current
Posts: 66

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Thanks guys for helping

@ brianL : Yes I am using Alien Bob's packages and they are for both 13.37 as well as for Current

@ Alien Bob : I removed both the packages and reinstalled only openJdk package and rebooted my system but still the same problem
Quote:
pravin:~$ ls /var/log/packages | grep openjdk
openjdk-7u3_b03-x86_64-1alien
pravin:~$ java -version
java: relocation error: java: symbol JLI_Launch, version SUNWprivate_1.1 not defined in file libjli.so with link time reference

Last edited by deto86; 03-18-2012 at 02:18 PM.
 
Old 03-18-2012, 05:12 PM   #5
Alien Bob
Slackware Contributor
 
Registered: Sep 2005
Location: Eindhoven, The Netherlands
Distribution: Slackware
Posts: 5,384

Rep: Reputation: Disabled
Did you also remove the old Sun/Oracle Java package?

Eric
 
Old 03-18-2012, 09:17 PM   #6
deto86
Member
 
Registered: Oct 2010
Location: goa,India
Distribution: Slackware64-Current
Posts: 66

Original Poster
Rep: Reputation: 0
No, I didn't remove Sun/Oracle package but used upgradepkg to install openjdk
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netbeans+openJDK7 deto86 Linux - Software 6 01-28-2012 08:54 PM
Do I have a path problem, an Apache2 problem or a Javascript problem or any other pro rblampain Linux - Networking 0 12-29-2010 04:50 AM
Sound Card problem(every time i install linux i have diffirent hardware problem) jacka1l Linux - Newbie 7 08-11-2005 07:10 AM
Lan configuration problem - NFS boot problem - RX&TX packets errors 242VDM242 Linux - Networking 4 11-25-2004 02:35 PM
perl problem? apache problem? cgi problem? WorldBuilder Linux - Software 1 09-17-2003 08:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 03:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration