LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 10-01-2005, 04:21 AM   #1
z3nith
Member
 
Registered: Jan 2005
Posts: 38

Rep: Reputation: 15
Privoxy and tor


I have installed both packages and each works ok on its own. My problem arises when i append the privoxy config file with:

forward-socks4a / 127.0.0.1:9050 .

I get nothing but a 503 error from privoxy. Here is the last entry in privoxy's logfile:
Oct 01 21:16:30 Privoxy(-1219277904) Request: www.google.co.nz/
Oct 01 21:16:30 Privoxy(-1208788048) Request: config.privoxy.org/send-stylesheet cgi call
Oct 01 21:16:30 Privoxy(-1208788048) Request: config.privoxy.org/send-stylesheet crunch!

Here is the last entry in tor.log:
Oct 01 21:16:08.033 [notice] Tor 0.1.0.15 opening new log file.
Oct 01 21:16:08.033 [notice] Initialized libevent version 1.1a using method epoll
Oct 01 21:16:13.477 [notice] Tor has successfully opened a circuit. Looks like it's working.

I noticed i had to be root to enter /var/log/tor (don't know if it matters or not).

I've spent a week on this so far and i won't sleep until i pin it. Can someone point me in the right direction to get this going?
 
Old 10-01-2005, 12:39 PM   #2
free_ouyo
Member
 
Registered: Mar 2004
Location: Belgium
Distribution: Ubuntu
Posts: 133

Rep: Reputation: 15
Privoxy and tor

Hello,

Here is the link to privoxy faq about error 503.
http://www.privoxy.org/faq/trouble.html#ERROR503

Also, when modifying the config file, you need to stop privoxy and after modification, restart privoxy.
--
free_ouyo
 
Old 10-01-2005, 09:31 PM   #3
z3nith
Member
 
Registered: Jan 2005
Posts: 38

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Thanks free_ouyo,

I have seen that FAQ and many many others. I am not using zonealarm and even after stopping, appending, restarting i still get the said error. There are plenty of tutorials out there on setting these two up, they are all the same, i have followed them verbadim, but still no joy.

I installed them both from the default repository for FC4. Any other suggestions or comments?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tor & Privoxy - how to get it to work? EvilBill Ubuntu 1 12-05-2005 08:51 PM
tor and privoxy not working, yet all configs seem right theCSapprentice Linux - Software 6 11-02-2005 11:37 AM
Help with Tor Please botman Linux - Software 3 08-18-2005 01:17 PM
Help with Tor? botman Suse/Novell 3 08-12-2005 01:36 PM
Tor & Privoxy esage Linux - Software 3 07-25-2005 10:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration