LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Closed Thread
  Search this Thread
Old 09-27-2003, 03:37 PM   #1
leprechaun
Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: Slackware 81/90
Posts: 45

Rep: Reputation: 15
Exclamation PDA's - sony Clie SJ20


Hey,

i guess this is *kinda* off topic ...

anyway .. i jsut got a sony clie sj20

i have NOT found an extraordinary amount of docs. i cant get it to syc with evolution ... gnome-pilot backend ...

after "about to send username and UID to cradle" ... "press the hotsync button"

it just sits there ... nothing happends ... i have no cradle ... so i just tell the clie itself to hot synch ... it timeouts ...

im running slackware 9 (2.4.20) ... and have the usbserial and visor modules loaded ...

this is _probably_ a port issue ...

could someone shed some light on the problem? or send to a good doc thats KNOWN to work with clie (sj20's)

thanks,

lep
 
Old 09-27-2003, 03:40 PM   #2
david_ross
Moderator
 
Registered: Mar 2003
Location: Scotland
Distribution: Slackware, RedHat, Debian
Posts: 12,047

Rep: Reputation: 66
Please do not post the same thread in more than one forum. Picking the most relevant forum and posting it once there makes it easier for other members to help you and keeps the discussion all in one place.

http://www.linuxquestions.org/rules.php

The original thread is here:
http://www.linuxquestions.org/questi...threadid=97559
 
Old 09-27-2003, 03:43 PM   #3
leprechaun
Member
 
Registered: Feb 2002
Distribution: Slackware 81/90
Posts: 45

Original Poster
Rep: Reputation: 15
ack
 
  


Closed Thread


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony clie UX-50 and Linux dukeinlondon Linux - Laptop and Netbook 2 07-10-2005 08:59 PM
Sony Clie PEG-SJ20 cannot sync using pilotlink 0.11.8 downinthemine Linux - Hardware 3 01-03-2004 01:47 PM
Hotplugging Sony Clie SJ20 on Suse 9 c24chan Linux - Hardware 0 11-25-2003 07:01 PM
PDA's - sony Clie SJ20 leprechaun Linux - Laptop and Netbook 0 09-27-2003 03:33 PM
Sony Clie (PDA) WSG Linux - General 1 06-04-2002 08:35 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:06 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration