LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 09-18-2002, 11:50 PM   #1
electrogap
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2002
Location: Fort Worth
Distribution: Peanut 9
Posts: 6

Rep: Reputation: 0
Question OpenoOffice Installation


I've downloaded OpenOffice version 1.01 the tar is
OOo_1.0.1_LinuxIntel_install.tar.gz

However, when atempting to install using setup, the unpacking icon with the progress bar appears and inmediatelly disapears, the only display in the xterm is "glib version: 2.2.5" see pasted below.

The prompt reapears after 10 0r 15 seconds like everything normal ('I've tried as root too ) The required glibc is 2.1.3 or higher


bwh5602:~/install$ ./setup
glibc version: 2.2.5
bwh5602:~/install$

Acording to the installation guide several windows should appear.

I am using Peanut Linux 9.x kernel 2.4.19 and KDE3.0.0

I could not find anything at lest similar on here and the internet.

If anyone have n idea or hint, please speak out

Thanks in advance ...... JGV
 
Old 09-19-2002, 02:05 PM   #2
jetblackz
Member
 
Registered: Mar 2002
Location: Debian Galaxy
Distribution: Debian
Posts: 711

Rep: Reputation: 30
Are you uncompressing with KDE? Try Open With and pick Ark. It works way faster than KDE.

You don't have to be root. Just be root to create an all-user folder. Install it there. /usr/local/oo
 
Old 09-19-2002, 04:39 PM   #3
electrogap
LQ Newbie
 
Registered: Sep 2002
Location: Fort Worth
Distribution: Peanut 9
Posts: 6

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Jetblaktz,

Thanks for the answer. I did not use KDE at all, just put it as a picture of the environment I am working with as the installer needs to open an xwindow.

I opened the installation package with tar -zxvf everything from the xterm window.

In the meantime I will try to install other languaje versions ( the one I've tried is english) or if I can get beta or older version in an attempt to pin point the problem.

Regards.... JGV
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
windows xp installation cd doesn't boot after suse installation thearchitect SUSE / openSUSE 8 09-09-2007 04:21 PM
Mandrake 10.1 Installation hangs at Installation of Bootloader dnl Linux - Software 12 01-08-2005 07:48 AM
Installation doesn't recognize Red Hat Enterprise Linux ES installation cd bizkut Red Hat 2 08-15-2004 09:57 AM
Mandrake 9.2 installation program crashes in the final step of the installation iqbala Mandriva 0 12-03-2003 02:59 PM
GENTOO 1.4; Stage1 Installation: Installation freezes arthur1968 Linux - Hardware 1 08-28-2003 12:08 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:08 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration