LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-10-2004, 06:41 AM   #1
Gibarian
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 14

Rep: Reputation: 0
OpenOffice problem


I have mandrake 9.2 and OpenOffice 1.1.0.
I have been using writer and Calc and they worked fine but then I changed my login name and my home directory, copying all my files form the old directory to the new one.

Te problem now is that when i work with a openoffice document (one i had created in the old home directory) and click the save icon, the following error message appears:

Error loading BASIC of document
file:///home/OLD_USER/.openoffice/user/basic/Standard/script.xlb/:
General error
General input/output error

It seems OpenOffice is still looking for something in the old home directory. How can I tell it to look in the new home directory for this documents????

Thanks in advance.
 
Old 01-10-2004, 08:43 AM   #2
david_ross
Moderator
 
Registered: Mar 2003
Location: Scotland
Distribution: Slackware, RedHat, Debian
Posts: 12,047

Rep: Reputation: 66
I't not to sure but I would probably try greping recursively through your .openoffice directory to look for config files containing your old home directory then edit the files and change the values to reflect the new location.
 
Old 01-10-2004, 12:21 PM   #3
Gibarian
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 14

Original Poster
Rep: Reputation: 0
thanks, that worked.
I found references in several files, changed them and
now the error message does not appear.

Thanks!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
openoffice 1.1.5 problem TranceDude Linux - Software 1 09-19-2005 04:54 PM
Problem with OpenOffice odiseo77 Linux - Software 6 06-28-2005 05:37 PM
OpenOffice problem. cjagdish69 Linux - Software 1 10-30-2004 02:08 AM
I'm having a problem with OpenOffice Norrin Linux - Newbie 1 10-09-2003 03:28 AM
Problem with OpenOffice 1.0.2 bear2x Linux - Software 0 05-02-2003 10:15 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:16 PM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration