LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-19-2003, 09:37 AM   #1
hamish
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: Edinburgh
Distribution: Server: Gentoo2004; Desktop: Ubuntu
Posts: 720

Rep: Reputation: 30
nvidia nvnet module --> slow system


Hey,

I am still having probs with my nvidia driver for my onboard network card.

When I install the nvnet.o module the system goes mad and refreshing a webpage means that Opera uses 65% of the CPU time. I also tried Mozilla and I had the same problem

I uninstalled the module and used my second network card, refreshed the page and Opera only used 6% CPU.

It seems that the module isn't very good.

Has anyone got any ideas why this is happening? I would like to get my onboard card working so I can clear a PCI slot. Any suggestions? Might be something in optimization, but I don't really know much about that stuff.

thanks in advance
Hamish
 
Old 12-03-2003, 07:13 PM   #2
flioult
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2002
Distribution: Debian & Gentoo GNU/Linux
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
Have a look here : http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=111847. It could solve your current problem.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slack 10 system running well, except slow graphics. NVidia? dark_prancer Linux - Newbie 6 05-13-2005 05:20 AM
Nvidia drivers needed? or is my system just slow? Maverick1182 Mandriva 10 08-18-2004 05:51 AM
can't compile/load nvnet module kryptobs2000 Slackware 2 07-20-2004 01:50 PM
Problem: NVIDIA nForce nvnet ethernet driver Peff Fedora 6 01-22-2004 04:13 AM
Nvidia Nforce2 ethernet (nvnet) not working in RH9 blandoon Linux - Networking 3 08-28-2003 06:42 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration