LinuxQuestions.org
Help answer threads with 0 replies.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices



Reply
 
Search this Thread
Old 07-25-2003, 05:43 PM   #1
headshot
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: Texas
Distribution: Slackware 9.0
Posts: 35

Rep: Reputation: 15
no sound in media players


I can't seem to get any mp3 audio playback from any of my media players. I've tried xmms, xine, and Kaboodle. I've changed the settings for each according to the info I found on various searches I did, but nothing works. Oddly enough CD's play just fine ???

I would post the cat /proc/pci results I got, but I don't know how, sorry.

As usual, any help will be greatly appreciated.

Oh yeah, and mysteriously, the setup command has stopped working, even as root, so I can't try and fix whatever is wrong that way
 
Old 07-25-2003, 05:53 PM   #2
DrOzz
Senior Member
 
Registered: May 2003
Location: Sydney, Nova Scotia, Canada
Distribution: slackware
Posts: 4,185

Rep: Reputation: 59
i see in your distro you say rh7.3, but is that correct or are you actually running redhat 8 or 9?
 
Old 07-25-2003, 05:54 PM   #3
headshot
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: Texas
Distribution: Slackware 9.0
Posts: 35

Original Poster
Rep: Reputation: 15
it's rh7.3
 
Old 07-25-2003, 07:12 PM   #4
headshot
Member
 
Registered: Jul 2003
Location: Texas
Distribution: Slackware 9.0
Posts: 35

Original Poster
Rep: Reputation: 15
got it! Just had to disable the onboard sound in the BIOS and crank the sound mixer settings to their max.

311 never sounded this good!!!
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
media players darkraider Linux - Software 4 11-12-2005 05:37 PM
Media Players blacksunshine Linux - Software 7 10-03-2004 02:19 AM
Media Players... profjohn LinuxQuestions.org Member Success Stories 0 04-15-2004 04:37 AM
Media Players Lucifers Minion Linux - Software 8 04-05-2004 09:27 PM
Need Media Players gauge73 Linux - Newbie 2 04-04-2003 04:39 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:16 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration