LinuxQuestions.org
Support LQ: Use code LQ3 and save $3 on Domain Registration
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-19-2006, 08:19 AM   #1
fopetesl
Member
 
Registered: Jan 2005
Location: Yorkshire Dales, UK
Distribution: Ubuntu 5.10; Mandriva 2007; Debian Lenny
Posts: 146

Rep: Reputation: 15
Newbie: PHP4/Flash GUI: Unable to connect to network


Ubuntu Breezy. PHP 4.4 | Apache 2.0.54 | Opera 8.51 | MySql 4.1.24 ;

Files: gui.swf | processData.php

Attempt to access MySql database from GUI (shows up OK) on Opera I get "Error: Can't Access Network".
Looking in apache/error.log I get the message:
Code:
[Monday June 9 13:35:24 2006][error] [client 127.0.0.1] '/var/www/processData.php' not found or unable to stat, referer http://127.0.0.1/html/gui.swf
`processData.php` is in /var/www/html/ directory so I copied it to /var/www/ directory and ran it again. I looked at the apache/error.log:
Code:
[Monday June 9 13:43:04 2006][error] [client 127.0.0.1] (13)Permission denied access to /html/logs/index.html denied
[Monday June 9 13:43:04 2006][error] [client 127.0.0.1] (13)Permission denied access to /html/logs/index.cgi denied
[Monday June 9 13:43:04 2006][error] [client 127.0.0.1] (13)Permission denied access to /html/logs/index.pl denied
[Monday June 9 13:43:04 2006][error] [client 127.0.0.1] (13)Permission denied access to /html/logs/index.php denied
[Monday June 9 13:43:04 2006][error] [client 127.0.0.1] (13)Permission denied access to /html/logs/index.xhtml denied
There is a /var/www/html/logs/ directory but none of the 'permission denied' files are present.

The GUI now locks up Opera for almost two minutes before the Opera window blanks and I can go back a page and re-start the GUI.

Why is the GUI looking in the wrong directory?

What are these missing localhost files?

How to debug

Note that this setup runs OK on an older MDK10 machine.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to connect SUSE 10 machine to windows network Harry Hamlin Linux - Networking 2 12-17-2005 12:33 AM
Unable to connect to network Printer (CNet 430) chhorn Linux - Hardware 0 11-10-2004 09:29 PM
Unable to connect to Website Once outside the network jc_neo Linux - Networking 17 10-28-2004 08:31 PM
Unable to connect to network vaber Linux - Newbie 4 09-08-2003 11:31 PM
im having a "unable to connect to network agent error Josh11111 Linux - Newbie 0 12-04-2002 10:04 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:13 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration