LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Software (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/)
-   -   ndiswrapper won't use devid (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/ndiswrapper-wont-use-devid-457893/)

wounded625 06-24-2006 01:36 PM

ndiswrapper won't use devid
 
hi, i'm trying to get ndiswrapper working with my d-link dwl-510, but when i type in the dev id, it keeps telling me its wrong. i'm typing "ndiswrapper -d 001a mrv8k51" in the konsole, but it keeps returning with the error "001A is not a valid device ID". i'm using vector linux SoHo edition 5.1.1.

wounded625 06-24-2006 02:50 PM

hi, i found out that 001a is not the devid, but 0x3300 is. i tried using that number, but then it tells me "0x3300 is not a valid device ID"

wounded625 06-24-2006 02:54 PM

hi, i found out both of those numbers are not what i needed. i skipped over the part that said "form of XXXX:XXXX" can anyone tell me where to find this number?

beagle2 06-24-2006 03:53 PM

Think you are looking for lspci -v and lspci -n from here http://ndiswrapper.sourceforge.net/m...p/Installation

Just type lspci -v in terminal and note the first column such as 0000:00:0c.0 and then find out the PCI ID of the card that with 'lspci -n' corresponding to the first column of 'lspci' output.
Then just check the list http://ndiswrapper.sourceforge.net/m...dex.php/List#D

wounded625 06-24-2006 05:16 PM

thanks so much, my problem is fixed now, thank you


All times are GMT -5. The time now is 08:03 AM.