Register a domain and help support LQ
Go Back > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.


  Search this Thread
Old 05-12-2003, 01:45 PM   #1
LQ Newbie
Registered: May 2003
Posts: 1

Rep: Reputation: 0
Unhappy mplayer not playing video

i have mplayer installed on my redhat 8.0 box.
mplayer only plays audio files but no video files.
I have a ATI Mach64 card as detected by Linux (ATI all in wonder pro)
How do I get the videos to play on my system
Old 05-12-2003, 01:56 PM   #2
LQ Guru
Registered: May 2003
Location: INDIA
Distribution: Ubuntu, Solaris,CentOS
Posts: 5,522

Rep: Reputation: 58
which version are u using
what error does it give
have u also installed it with a gui


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playing videos with mplayer Danny M Linux - Newbie 2 02-03-2005 01:50 AM
Mplayer and Xine create only green outputs on playing video files sn_piranha Linux - Software 5 10-10-2004 08:36 PM
only audio but no video when playing .mpeg files with MPlayer-0.90 koodoo Linux - Newbie 3 10-01-2004 03:43 AM
problems playing video files with mplayer mabuse Linux - Software 2 09-23-2004 06:43 AM
MPlayer is not playing video File linuxeagle Linux - General 0 03-31-2004 09:14 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:02 AM.

Main Menu
Write for LQ is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration