LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 06-25-2003, 05:14 PM   #1
darin3200
LQ Guru
 
Registered: Dec 2002
Distribution: Gentoo!
Posts: 1,153

Rep: Reputation: 45
Mozilla user profile


I was using mozilla and I went to see if a cable was connected to my computer and I accidently hit the power switch. Now, when I start up my computer mozilla doesn't start but when I click the icon I get the little box telling me to select my profile. I just click default and start mozilla but it gives me a "this profile already in use" error. How to I kill mozilla so I can start it normally?
 
Old 06-25-2003, 05:21 PM   #2
Crashed_Again
Senior Member
 
Registered: Dec 2002
Location: Atlantic City, NJ
Distribution: Ubuntu & Arch
Posts: 3,503

Rep: Reputation: 57
You mean you shut the machine off by accident and when you rebooted it said mozilla was already running? hmmm...that is strange. Try doing:

ps -aux | grep mozilla

and then kill all the mozilla processes.
 
Old 06-25-2003, 05:21 PM   #3
Mara
Moderator
 
Registered: Feb 2002
Location: Grenoble
Distribution: Debian
Posts: 9,568

Rep: Reputation: 164Reputation: 164
As root:
pkill mozilla

BTW There might be also a problem with temporary files - if possible remove everything from /tmp.
 
Old 06-25-2003, 05:46 PM   #4
darin3200
LQ Guru
 
Registered: Dec 2002
Distribution: Gentoo!
Posts: 1,153

Original Poster
Rep: Reputation: 45
here is what I got
Code:
[darinf@localhost darinf]$ ps -aux|grep mozilla
Bad syntax, perhaps a bogus '-'?
darinf    3669  0.0  0.1  1724  600 pts/1    R    20:31   0:00 grep mozilla
and I think I killed it because now I get
Code:
[root@localhost darinf]# ps -aux|grep mozilla
Bad syntax, perhaps a bogus '-'?
I have deleted all from my /tmp directory and nothing happens after I type pkill mozilla as root. Still when I click start mozilla as default I get "Mozilla cannot use the profile "default" because it is in use. Please choose another profile or create a new one" I have tried creating a new one and mozilla work but I have none of my email, bookmarks, setting etc... I have ran kill 3669 and here is what I get when I run top, if it helps and it still doesn't work.
 
Old 06-25-2003, 11:00 PM   #5
darin3200
LQ Guru
 
Registered: Dec 2002
Distribution: Gentoo!
Posts: 1,153

Original Poster
Rep: Reputation: 45
fixed. I just logged out and in again. Very strange.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Load kde profile from /mnt/removable/user instead of /home/user preacher.ca Linux - General 3 12-02-2005 04:00 PM
User Profile in use (Mozilla won't launch) raysr Mandriva 2 08-27-2005 11:10 PM
Mozilla - profile in use jrtayloriv Linux - Newbie 3 02-09-2005 02:03 AM
Mozilla doesn't work for user-profile furryspider Linux - Software 3 02-28-2004 12:15 PM
Mozilla User Profile troubles GoddessPrime Linux - Software 7 10-03-2003 05:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:51 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration