LinuxQuestions.org
Download your favorite Linux distribution at LQ ISO.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 08-30-2003, 08:02 PM   #1
unmamed
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 2

Rep: Reputation: 0
mozilla history always blank


hey--

i'm sure this is an easy one.

for some reason, the history tab in mozilla 1.4 (redhat 9) is always blank. i've checked my user directory and the history.txt file shows up everything. permissions are okay.

i've uninstalled the rpm, removed the .mozilla directory, removed profiles, unistalled galeon, etc... and it always comes back blank. hit f9, look at history and nothing there.

kinda at a loss.

cheers, michael
 
Old 08-30-2003, 09:26 PM   #2
deepsix
Member
 
Registered: Apr 2003
Distribution: ANY
Posts: 339

Rep: Reputation: 31
Im at a loss on this one too.....
your browser doesnt show any history in the history side bar but the history.txt file does......

I would say mess with the preferences a little more......like maybe reset everything to default and start from there......
cause what could have happened is after you uninstalled the rpm...
its possible that it didnt remove all the conf files or something....so when you re-installed the new rpm it used the conf files already there.......

or maybe try building it from source.....(but be sure to manually search for any config files and remove them before doing so)

Last edited by deepsix; 08-30-2003 at 09:27 PM.
 
Old 08-30-2003, 09:41 PM   #3
unmamed
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2003
Posts: 2

Original Poster
Rep: Reputation: 0
when i uninstalled it, i removed all .mozilla and .galeon directories which i think should have removed any old config files (unless i'm missing some)

the perms on history.dat and .txt where -rw-r--r-- and i even changed them to 777. not sure if this is a right way to troubleshoot.

i'll try the build from src.

thanks, michael
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mozilla Browser Says done, Blank page. rstick Linux - Software 10 12-15-2004 08:59 AM
Mozilla went blank and in German rwalter Linux - Software 7 01-19-2004 06:16 PM
Mozilla history Mohsen Linux - Software 1 07-20-2003 12:45 AM
Mozilla opens to a blank page linuxRunner Linux - Software 2 05-07-2003 07:51 PM
mozilla/netscap history file related question.. beautifulmind Linux - Software 0 07-17-2002 09:48 AM


All times are GMT -5. The time now is 10:44 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration