LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
LinkBack Search this Thread
Old 05-10-2007, 03:48 PM   #1
ernesto_cgf
Member
 
Registered: Nov 2003
Location: Havana, Cuba
Distribution: Ubuntu 9.04 "Jaunty Jackalope"
Posts: 153

Rep: Reputation: 30
monodoc-http gives a http 500 internal server error


I have a ubuntu dapper server and I installed monodoc-http there so that I can use this server as a web server where I am hosting some relevant documentations for my intranet, including mono's documentation. This way I don't have to install monodoc on several other computers that need it.

The problem is that when I run the /usr/bin/monodoc-http program that fires the mono-xsp server hosting the mono documentation, and I visit this application from a web server, either locally with links or from another host with firefox/opera/ie I get a page with the basic layout (a top frame, then a left frame and a bigger one on the right for the main view). But on the pages in the left sidebar frame and the main view show the same HTTP 500 Server Error message with a .NET stack trace

Code:
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
in <0x0003b> System.Web.UI.SimpleWebHandlerParser:AddAssembly (System.Reflection.Assembly assembly, Boolean fullPath)
in <0x001a6> System.Web.UI.SimpleWebHandlerParser:AddAssemblyByName (System.String name, ILocation location)
in <0x00073> System.Web.UI.SimpleWebHandlerParser:AddAssemblyDirective (ILocation location, System.Web.Compilation.TagAttributes attrs)
in <0x00078> System.Web.UI.SimpleWebHandlerParser:TagParsed (ILocation location, TagType tagtype, System.String tagid, System.Web.Compilation.TagAttributes attributes)
in (wrapper delegate-invoke) System.MulticastDelegate:invoke_void_ILocation_TagType_string_TagAttributes (System.Web.Compilation.ILocation,System.Web.Compilation.TagType,string,System.Web.Compilation.TagAttributes)
in <0x00023> System.Web.Compilation.AspParser:OnTagParsed (TagType tagtype, System.String id, System.Web.Compilation.TagAttributes attributes)
in <0x00186> System.Web.Compilation.AspParser:Parse ()
in <0x00112> System.Web.UI.SimpleWebHandlerParser:ParseDirective (System.String line)
in <0x000d0> System.Web.UI.SimpleWebHandlerParser:GetDirectivesAndContent ()
in <0x0015b> System.Web.UI.SimpleWebHandlerParser:.ctor (System.Web.HttpContext context, System.String virtualPath, System.String physicalPath)
in <0x00013> System.Web.UI.WebHandlerParser:.ctor (System.Web.HttpContext context, System.String virtualPath, System.String physicalPath)
in <0x00025> System.Web.UI.WebHandlerParser:GetCompiledType (System.Web.HttpContext context, System.String virtualPath, System.String physicalPath)
in <0x00018> System.Web.UI.SimpleHandlerFactory:GetHandler (System.Web.HttpContext context, System.String requestType, System.String virtualPath, System.String path)
in <0x001e3> System.Web.HttpApplication:GetHandler (System.Web.HttpContext context)
in <0x00894> System.Web.HttpApplication+<Pipeline>__1:MoveNext ()
Above all these it read "Error processing request"

What's happening here? I don't have a clue!
Oh and this happens both when serving the application with xsp or with apache's mod_mono, so it does not seem to be a problem with the server but with some missing stuff perhaps?
 
  


Reply

Tags
error, http, mono


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
500 Internal Server Error bship Linux - Software 5 01-19-2007 04:48 PM
HELP! CGI problem : HTTP 500 - Internal server error eech55 Programming 2 10-11-2004 11:27 AM
HTTP error: 500 read timeout precioso77 Linux - Software 0 11-17-2003 04:59 PM
dns and 500 internal server error.. Flawless Slackware 4 08-23-2003 11:08 PM
http status 500 error pattar Linux - Software 1 02-18-2003 03:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:22 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration