LinuxQuestions.org
Register a domain and help support LQ
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 08-24-2004, 05:16 PM   #1
supadawg
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
Mono installation


First off, I'd like to say thanks to the Mono developers (if you're out there) for making such
great software. Actually, Mono is the reason I finally switched to Linux
(Mandrake 10.0)! My problem: I downloaded the mono-all.zip file, so I'd
have all the RPMs. I've installed everything without a problem, except
for monodevelop. It requires System.Web.Services. System.Web.Services
requires System.Web. As I understand it, System.Web is contained in
mono-web-forms-1.0.1-1.ximian.6.1.i386.rpm. This file requires
mono-remoting. But mono-remoting requires System.Web! It appears I've
unwittingly stumbled into a vicious RPM cycle. Could someone please point
me to a site where I can download System.Web.dll, and avoid all this?

Thanks in advance,
Alek
 
Old 08-24-2004, 05:24 PM   #2
b0uncer
Guru
 
Registered: Aug 2003
Distribution: CentOS, OS X
Posts: 5,131

Rep: Reputation: Disabled
why don't you try to force-install the package that depends on some package that depends on the first package? then install the others....
 
Old 08-24-2004, 06:31 PM   #3
supadawg
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Er... how do I force-install it? I'm still a Linux newbie.
 
Old 10-08-2004, 07:37 PM   #4
joe911
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2004
Location: Egypt
Distribution: RD 3 Enterprise and Fedora 1
Posts: 10

Rep: Reputation: 0
i am a newbie too, but i think the force code will be somethin like that:
Code:
rpm -Uhv --nodeps --force package.name.rpm
 
Old 10-09-2004, 11:35 AM   #5
supadawg
LQ Newbie
 
Registered: Aug 2004
Posts: 10

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Er... this is an old thread... i fixed it a long time ago, and decided YaST is a better config tool so I switched to SuSE. It's usually polite on message boards not to post on month-old threads.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What do you think of Mono melinda_sayang General 49 01-05-2008 08:50 PM
Mono and 10.0 OE Latem Mandriva 2 06-08-2007 10:02 PM
mono gtzpower Linux - Software 0 08-17-2004 09:28 AM
MONO anybody using mono adengua Linux - Software 0 12-19-2003 08:42 AM
what about mono ? dukeinlondon Linux - General 0 11-18-2003 07:51 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:54 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration