LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 07-10-2011, 07:19 PM   #1
xjonquilx
Member
 
Registered: Jul 2011
Location: FL, USA
Distribution: Linux Mint 13
Posts: 169

Rep: Reputation: Disabled
Missing text in Google Chrome


When I open up Chrome I can only see part of the text on a webpage (namely links). The rest of the text is completely missing. I have tried reinstalling, deleting the profile folder in ~/.config, and checking the font settings to make sure they are correct. These are the errors I get when I try visiting a webpage in Chrome:

Code:
jonquil@Jonquil:~$ google-chrome
[0710/200843:ERROR:nss_util.cc(80)] Failed to create ~/.pki/nssdb directory.
[5155:5155:150076353213:ERROR:CONSOLE(6472)] "Uncaught TypeError: Cannot read property 'can_uninstall' of undefined", source: chrome://newtab/ (6472)
This only started happening when I moved from Ubuntu Natty to Fedora 15. My husband also made the same switch yet Chrome works fine for him.

Can anyone help out with this?
 
Old 07-10-2011, 07:44 PM   #2
xjonquilx
Member
 
Registered: Jul 2011
Location: FL, USA
Distribution: Linux Mint 13
Posts: 169

Original Poster
Rep: Reputation: Disabled
This is currently a bug in Google Chrome that the developers are aware of.

http://code.google.com/p/chromium/is...etail?id=75197

Please vote for this if you are experiencing the same issue so it gets fixed quickly!

Last edited by xjonquilx; 07-10-2011 at 07:47 PM. Reason: double post
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Repository for Google-Chrome missing michalng Debian 7 06-24-2011 02:15 PM
Google Chrome New Tab Page (!)= Chrome OS Desktop Kenny_Strawn Linux - General 6 02-19-2011 05:36 PM
[SOLVED] Google Talk Plugin, Slackware64-Current, Google Chrome (Latest) and Multilib - Error Gavin Harper Slackware 3 01-04-2011 07:45 AM
LXer: As Goes Chrome OS, So Goes Google's Chrome Browser LXer Syndicated Linux News 4 10-09-2010 03:18 PM
LXer: Google Chrome Automatically Installs Google Repository in Ubuntu LXer Syndicated Linux News 3 05-07-2010 11:20 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:52 PM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration