LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 07-05-2003, 08:44 AM   #1
NightShade737
LQ Newbie
 
Registered: Jun 2003
Location: Worcs, UK
Distribution: Gentoo
Posts: 29

Rep: Reputation: 15
Thumbs down MikMod no worky :(


Installed it (compiled) etc etc. But it wont detect my soundcard. The soundcard is the integrated nForce audio chip. I know the chip is working because nvaudio gets loaded at startup and Transcast uses it to encode from the line in.

Anyone had any luck getting it to work, or what settings I should be using?

This is from the command line btw.

Cheers,
NS
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compiling MikMod and Allegro togeteher rylan76 Linux - Software 1 10-15-2005 02:23 PM
10.1 Mozilla package + 10.0 install = no worky WMD Slackware 2 02-10-2005 08:37 PM
UT2K4 audio player. No worky. WingNut Linux - Games 2 04-08-2004 01:38 PM
slack 9 mysql no worky Finlay Slackware 2 08-16-2003 10:22 AM
DNS no worky Nexty Linux - Networking 6 09-06-2002 12:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:03 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration