LinuxQuestions.org
Visit Jeremy's Blog.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 01-11-2005, 11:03 PM   #1
spikeygg
Member
 
Registered: Dec 2004
Location: America
Distribution: Ubuntu
Posts: 32

Rep: Reputation: 0
lsusb output, hotplug


Hello All,

I'm trying to figure out what the deal is with my lsusb. When I run it it shows the following:

Code:
>lsusb
Unknown line at line 1809
Duplicate HUT Usage Spec at line 2650
Bus 001 Device 001: ID 0000:0000 Virtual Hub
I don't have anything plugged into the usb ports, and I've been looking around all night. I exhausted google's list of results from the string "Duplicate HUT Usage Spec at line 2650" without resolution. Some one suggested that the ehci_hcd and uhci_hcd options in the kernel be enabled/disabled. I have them both as modules and if I unload them both it still spits out the error. At that point all I've got loaded as modules (as far as usb is concerned) is the usbcore module. In fact, I just stopped rc.hotplug (which unloads usbcore) and it still gives me the error! What's going on here?

Can someone help me?

Thanks,

-Greg
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
lsusb with kernel-2.6.11 ccool Linux - General 5 03-16-2005 03:03 PM
Hotplug and Discover output during boot elias4444 Debian 1 01-06-2005 04:40 PM
Unusual dmesg output on hotplug of Logitech USB mouse tisource Linux - Hardware 0 12-07-2004 06:05 PM
What does the output of lsusb mean? linuxRunner Linux - Hardware 1 08-16-2004 12:17 PM
Firmware/Hotplug problem with Hauppauge DEC2540-T, Hotplug and MythTV bezoomny Linux - Hardware 0 05-17-2004 01:37 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:24 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration