LinuxQuestions.org
Welcome to the most active Linux Forum on the web.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 01-04-2002, 02:06 PM   #1
dtsfanatic
Member
 
Registered: Jul 2001
Location: Virginia
Distribution: SuSE 7.3
Posts: 34

Rep: Reputation: 15
Question Loading SuSE Linux 7.3


I am trying to load this version on my compaq. It seemed to grind to a halt when formatting the hard drive at hdb7. It set there for thirty minutes, then finally went on to load the apps. It now says that it has five hours remaining and seems to be running very slow. Is this right or is something wrong. Any ideas?
 
Old 01-04-2002, 08:22 PM   #2
merlinxx
Member
 
Registered: Dec 2001
Location: upstate, NY, USA
Distribution: PCLinuxOS the best
Posts: 30

Rep: Reputation: 15
SUSE 7.3

I can't help you other than say something is wrong.
I just installed this distro on my dell along with W-me and I was up and running in about 30 minutes.
Did you select a full install of all apps or just the recomended ones? <<which I did.

Merlin

 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuSE Linux 9.1 Personal is stalling during loading... p3ngu!n Linux - Distributions 8 10-09-2004 05:33 PM
Need Help Loading Windows XP & SuSe Linux version 8.2---to Make a Dual Boot System Howerton Linux - Newbie 7 09-23-2004 03:49 PM
'Invalid module format' loading simple module on Suse Linux Professional 9.1 rocketdude Linux - Distributions 3 07-28-2004 12:40 AM
Loading Suse Linux 9.0 loads to the point of ramdisk:Compressed image found at block0 todd1234 Linux - Newbie 7 02-24-2004 07:28 AM
Finding Module Dependencies...(Still loading...still loading..still loading..HANG!!!) Aeudian Linux - General 3 08-11-2003 04:31 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:05 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration