LinuxQuestions.org

LinuxQuestions.org (/questions/)
-   Linux - Software (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/)
-   -   lilo and openmosix was just installed and was added to lilo boot menu but.. (http://www.linuxquestions.org/questions/linux-software-2/lilo-and-openmosix-was-just-installed-and-was-added-to-lilo-boot-menu-but-66301/)

kublador 06-18-2003 01:59 AM

lilo and openmosix was just installed and was added to lilo boot menu but..
 
im using RH8 2.4.18-14
im using lilo as my bootloader
and i just installed openmosix...
i also added the openmosix kernel to the lilo.conf for me to be able to choose that kernel whenever i boot...

my lilo.conf is like this:
------------------------------------------------------------
prompt
timeout=50
default=linux
boot=/dev/hda
map=/boot/map
install=/boot/boot.b
message=/boot/message
linear

image=/boot/vmlinuz-2.4.18-14
label=linux
initrd=/boot/initrd-2.4.18-14.img
read-only
append="root=LABEL=/"

image=/boot/vmlinuz-2.4.18-openmosix4
label=openmosix
initrd=/boot/initrd-2.4.18-openmosix4.img
------------------------------------------------------------

when i choose openmosix in the lilo menu at boot.. it boots properly but it doesnt go through the XWIN...
it says that i have a problem in my display settings.... so i reinstalled my NVIDIA KERNEL and GLX rpm files as root....... i tried to reboot... then it goes that way again.. hmmmmmmmm can someone help me?
but when i choose the linux 2.4.18-14 kernel in the lilo boot menu....
it goes through the XWIN and it's working with no problems..
can someone help me? thank you very much....


All times are GMT -5. The time now is 09:21 AM.