LinuxQuestions.org
Latest LQ Deal: Linux Power User Bundle
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices


Reply
  Search this Thread
Old 10-08-2003, 01:07 AM   #1
Silent_Gunner
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Location: Arkansas State University - Beebe
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 12

Rep: Reputation: 0
KS cd no sound


I am not able to play sound through KsCD... all my other sounds work but when it come to cd's my linux hates me.... any ideas?
 
Old 10-08-2003, 01:42 AM   #2
freychef
Member
 
Registered: May 2003
Location: Montreal
Distribution: Slack, Libranet
Posts: 92

Rep: Reputation: 15
Have you checked your mixer settings to see if CD volume is up?
 
Old 10-08-2003, 07:36 PM   #3
Silent_Gunner
LQ Newbie
 
Registered: Oct 2003
Location: Arkansas State University - Beebe
Distribution: Mandrake 9.1
Posts: 12

Original Poster
Rep: Reputation: 0
Yes I have... itrs all good
 
Old 10-08-2003, 07:54 PM   #4
mossy
Member
 
Registered: Aug 2003
Location: USexIRL
Distribution: *nix
Posts: 849

Rep: Reputation: 30
do you mean you have fixed it or just trhat you check the vol?
if not - is the cd audio cable attached to the cd-rom?
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound coming from my sound blaster audigy 2 ZS platinum sound card msab Linux - Hardware 9 12-05-2010 06:10 AM
ALSA MIDI: Sound fonts for NVIDIA/NForce Soundstorm on-board sound vharishankar Linux - Hardware 6 09-04-2007 01:37 PM
FC2: Sound Card (SiS SI7012) Detect But Donot Play Sound rajanaeem Linux - Hardware 0 10-22-2004 04:41 PM
How to make a sound on Realtec ALC-650 card sound on a Shuttle ST62K? Laurent Linux - Hardware 0 05-30-2004 12:57 PM
No Sound : request_module: failed /sbin/modprobe -- sound-slot-0. error = 256 Mebuh Linux - General 0 01-26-2004 08:51 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:40 AM.

Main Menu
Advertisement
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration