LinuxQuestions.org
Share your knowledge at the LQ Wiki.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 06-26-2003, 08:07 PM   #1
Half_Elf
Guru
 
Registered: Sep 2001
Location: Montreal, Canada
Distribution: Slackware; Debian; Gentoo...
Posts: 2,163

Rep: Reputation: 45
Konqueror/Kde Fonts are awful : silly bugs that always come back.


I have this bugs since a loooong time, habitually, I can fix it, but no longer now

The bugs is something about Kde/Konqueror fonts, I don't know why, but that freaking KDE put a 2-3 spaces between between each letters when I try to show an html files. I'm not using konqueror a lot so this bugs may be there since some time. Habitually, I was reseting "default" so everything was going back to normal, but it's not working now. I tried to change some config but nothing is working. Also, there's nothing in xf86 log.

Here is a link of linuxquestions.org as I see it with konqueror... pretty ugly!!!
http://elf.servebeer.com/konq.png
 
Old 06-28-2003, 09:36 AM   #2
Half_Elf
Guru
 
Registered: Sep 2001
Location: Montreal, Canada
Distribution: Slackware; Debian; Gentoo...
Posts: 2,163

Original Poster
Rep: Reputation: 45
hum is this mean I'll be forced to reinstall the whole kde???
 
Old 06-28-2003, 10:37 AM   #3
Azmeen
Senior Member
 
Registered: May 2003
Location: Malaysia
Distribution: Slackware, LFS, CentOS
Posts: 1,307

Rep: Reputation: 46
Tried using the View menu on Konq, and set the Encoding to Auto yet?
 
Old 06-28-2003, 04:25 PM   #4
Half_Elf
Guru
 
Registered: Sep 2001
Location: Montreal, Canada
Distribution: Slackware; Debian; Gentoo...
Posts: 2,163

Original Poster
Rep: Reputation: 45
no sorry, it doesn't work
 
Old 06-28-2003, 10:59 PM   #5
Half_Elf
Guru
 
Registered: Sep 2001
Location: Montreal, Canada
Distribution: Slackware; Debian; Gentoo...
Posts: 2,163

Original Poster
Rep: Reputation: 45
I have started the recompilation of KDE (a damn 12 hours of waste of cpu!!!).
I hope this will get the weird bug fixed... I'll try to delete my kde config files (.kde) in my home too, I suppose this may help.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fonts looks awful on Debian Linux... how do I make it look good and clear like MS? ExCIA Linux - Newbie 2 05-17-2005 06:39 PM
Firefox fonts look awful for user, great for root. Raoul_Duke_M Slackware 8 10-01-2004 05:55 PM
How do I change that awful mandrake star in the kde start position? vdemuth Mandriva 9 05-25-2004 09:00 PM
Konqueror fonts in KDE 3.2 Paul_Vandenberg Fedora 9 04-25-2004 02:19 AM
KDE Konqueror middle button back slackwarefan Linux - Software 1 12-26-2003 03:54 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:40 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration