LinuxQuestions.org
LinuxAnswers - the LQ Linux tutorial section.
Go Back   LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Software
User Name
Password
Linux - Software This forum is for Software issues.
Having a problem installing a new program? Want to know which application is best for the job? Post your question in this forum.

Notices

Reply
 
Search this Thread
Old 02-22-2006, 10:52 PM   #1
Ray2047
Member
 
Registered: Dec 2005
Posts: 52

Rep: Reputation: 15
Konqueror Hangs Loading Web Site


Konqueror was working fine. I came back to the computer after about a half hour, selected a site from Bookmarks, clicked on it, the bail just kept bouncing. The site never loaded. I finally shut down the computer, restarted the computer, chose a different bookmark, same result. Again had to shut down computer to stop bouncing ball. Restarted, tried typing in a URL, same result. Shut down, restarted, did a complete removal via package manager and a reinstall. I tried again. Balls been bouncing about half an hour and I'm puzzled as all get out.

From minimum experience with Mozilla since a reinstall didn't help I assume it is in my profile folders but that is a guess and I don't have a clue what to do. Please assume total newbie when answering.

Thanks in Advance
 
Old 02-23-2006, 10:07 PM   #2
Ray2047
Member
 
Registered: Dec 2005
Posts: 52

Original Poster
Rep: Reputation: 15
OK I did some more digging and I found that in processes I suddenly get at least five instances of "Kident: KFMClient open URL" forming an closing. They occur and close too fast to highlight and choose kill.
 
Old 02-24-2006, 11:26 AM   #3
Ray2047
Member
 
Registered: Dec 2005
Posts: 52

Original Poster
Rep: Reputation: 15
Guess I have one of those problems no one else has encountered since I am getting no replies. To update my original post I have now tried totally removing KDM and reinstalling. That did not fix it.

Also just for the record my other browsers do connect.

Thanks in advance for any suggestions on what to try next.
 
  


Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KDE Konqueror, can't read local image of a site tongar Suse/Novell 1 04-28-2005 01:50 PM
Site loading slow on New server tommytomato Linux - General 4 08-31-2004 05:19 PM
which web site is that ? satishpatel Linux - Wireless Networking 1 05-05-2004 04:38 AM
Netscape crashes loading java site mooreted Linux - Software 2 03-21-2004 10:00 AM
Problems viewing your site with Konqueror RecoilUK LQ Suggestions & Feedback 5 12-29-2001 10:08 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:14 AM.

Main Menu
My LQ
Write for LQ
LinuxQuestions.org is looking for people interested in writing Editorials, Articles, Reviews, and more. If you'd like to contribute content, let us know.
Main Menu
Syndicate
RSS1  Latest Threads
RSS1  LQ News
Twitter: @linuxquestions
identi.ca: @linuxquestions
Facebook: linuxquestions Google+: linuxquestions
Open Source Consulting | Domain Registration